Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un pic mai bine pentru politistii din localitatea Independenta

Adevărul Adevărul,
Un pic mai bine pentru politistii din localitatea Independenta

Oamenii legii au de astazi un sediu complet nou. Are toate utilitatile, inclusiv internet. La amenajarea noului post de politie a contribuit si primarul localitatii. continuă pe Adevărul

Udrea: Ponta va candida la prezidentiale din partea PSD pentru ca sta cel mai bine in sondaje

Victor Ponta sta cel mai bine in sondajele pentru prezidentiale si sigur va candida din partea PSD, crede deputatulElena Udrea. Este evident ca nu se pune problema nici sa se refaca USL-ul, nici sa susti.

Traian Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si Preda o vrea pe EBA pe lista PMPSeful statului le-a tranmis si un mesaj membrilor PMP. Sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept ca .

Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest partid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Citeste si: UPDATE. Mii de oameni, la mitingul PDL in Cluj. Emil Boc a preferat o dezbatere cu Traian BasescuReprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si: Preda o vrea pe EBA pe .

Povestile Cupei Mondiale. Cele mai frumoase trei minute din istoria fotbalului

Au fost numite cele mai frumoase trei minute din istoria fotbalului. Dar, in acelasi timp, pot fi considerate si cele trei minute care au schimbat pentru totdeauna istoria fotbalului. Doar de atat a avut nevoie.

VIDEO Crin Antonescu despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca patridul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni.

VIDEO Crin Antonescu, despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca partidul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni.

Caru' cu vedete: La Pro Tv s-a stins lumina! Uite ce s-a intamplat cu emisiunea Dansez pentru tine; Giovani Becali face foamea la Penitenciarul Poarta Alba: Mai bine mor decat sa mananc laturile voastre; Inca mai poate! Cat de sexy este Pamela Anderson,

Drama din familia Simonei Halep de care nimeni n-a stiut! Viata a lovit-o crunt chiar cand era mai fericita! Motivul dureros pentru care tenismena a renuntat la turneul de la Miami si s-a intors de urgenta in tara. Angelina, la un pas sa fie parasita de Brad Pitt! I s-au aprins calcaiele dupa Leto. Angelina Jolie 38 de ani) pare ca a reaprins dragostea iubirii cu Jared Leto 42 de ani), fiind tot mai apropiata de laureatul cu premiul Oscar.

Caru' cu vedete: La Pro Tv s-a stins lumina! Uite ce s-a intamplat cu emisiunea Dansez pentru tine; Giovani Becali face foamea la Penitenciarul Poarta Alba: Mai bine mor decat sa mananc laturile voastre; Angelina, la un pas sa fie parasita de Brad Pitt

Drama din familia Simonei Halep de care nimeni n-a stiut! Viata a lovit-o crunt chiar cand era mai fericita! Motivul dureros pentru care tenismena a renuntat la turneul de la Miami si s-a intors de urgenta in tara. Inca mai poate! Cat de sexy este Pamela Anderson, goala la 46 de ani. Chiar daca are 46 de ani, Pamela Anderson demonstreaza faptul ca sexualitatea si senzualitatea unei femei nu cunosc varsta.

Dupa mai bine de 10 ani, Tarom reia zborurile pe ruta Bucuresti-Beijing

Tarom va relua, posibil in iunie sau iulie, zborurile pe ruta Bucuresti-Beijing-Bucuresti, iar autoritatile chineze vor acorda sprijin ca procedurile sa fie gata rapid avand in vedere ca multi turisti si oameni de afaceri din China sunt interesati sa.

Numai de bine: Astenia, dusmanul din lumina. Cum o putem invinge

V-ati lasat prinsi cumva in caruselul nervilor, migrenelor si lipsei de energie? Pentru ca, desi pare surprinzator, va asiguram ca e normal ce vi se intampla, chiar si acum cand gradele parca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )