Libnet.ro
UNICEF

18:45

Piedone il urmeaza pe Victor Ponta si isi anunta demisia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piedone il urmeaza pe Victor Ponta si isi anunta demisia

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, caruia mii de oameni i-au cerut in strada sa plece, in urma tragediei din Clubul Colectiv, a demisionat si el, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. continuă pe Wall-Street Ro

Cinci zile de la tragedia din Colectiv. MII de oameni au cerut in strada demisii. Victor Ponta iSI DEPUNE MANDATUL

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, ca isi depune mandatul si a declarat ca spera ca demisia lui sa satisfaca asteptarile celor care au protestat, marti, in Capitala, in urma tragediei din clubul Colectiv.

Cinci zile de la tragedia din Colectiv. Victor Ponta si Piedone DEMISIONEAZA, dupa protestul a mii de oameni

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, ca isi depune mandatul si a declarat ca spera ca demisia lui sa satisfaca asteptarile celor care au protestat, marti, in Capitala, in urma tragediei din clubul Colectiv.

Iulin Vladu: Demisia premierului Victor Ponta este una tardiva

Co-presedintele PNL Dambovita, deputatul Iulian Vladu, spune ca decizia premierului de a demisiona, este una tardiva. Victor Ponta si-a depus mandatul, ca urmare a protestului de marti, in care peste 25. 000 de romani au cerut demisiile lui Ponta, Oprea si Piedone.

Premierul Victor Ponta a demisionat. Primele reactii. Ce urmeaza

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, ca isi depune mandatul, dupa ce peste 15. 0000 de protestatari i-au cerut, marti, demisia, in urma incendiului izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Capitala.

Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv

Tragedia de la Colectiv i-a facut pe romani sa realizeze, inca o data, ca toata clasa politica e demna de aruncat la gunoi. Dupa ce mai mult de 25. 000 de oameni au protestat aseara in tot centrul Bucurestiului, Victor Ponta a demisionat, urmat, la putin timp, de Cristian Piedone. Totusi, demisia lui Ponta si cea [] Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Demisia premierului Victor Ponta a facut inconjurul lumii

Principalele agentii de presa straine si publicatii din intreaga lume anunta miercuri demisia premierului Victor Ponta si a Guvernului Romaniei, dupa ample proteste de strada, in urma incendiului care a avut loc vineri intr-un club din Bucuresti, soldat cu peste 30 de morti.

Premierul Victor Ponta a demisionat. Primele reactii si propuneri

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, ca isi depune mandatul, dupa ce peste 15. 000 de protestatari i-au cerut, marti, demisia. in timp ce PNL propune alegeri anticipate, PSD a anuntat ca respinge ideea, iar Victor Ponta a facut, la randul sau, o propunere.

FOTO Cum arata demisia lui Victor Ponta

Demisia premierului Victor Ponta a ajuns miercuri seara la presedintele Klaus Iohannis. Ponta a anuntat miercuri dimineata ca demisioneaza, dupa protestul care a reunit zeci de mii de oameni in Bucuresti, in urma tragediei de la clubul Colectiv.

Sedinta de urgenta a PNL, dupa demisia lui Victor Ponta

Liberalii se reunesc intr-o sedinta de urgenta, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca demisioneaza. Propunerea PNL pentru fotoliul de premier este Catalin Predoiu.

PRIMELE REACTII ale politicienilor dupa demisia premierului Victor Ponta. Basescu: Multumesc

Intre primii politicieni care au reactionat la demisia premierului Victor Ponta s-au numarat fostul sef al statului, Traian Basescu, si prim vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )