Libnet.ro
UNICEF

19:30

PIERDERE INCREDIBILA pentru INDIA: in ultimii 50 de ani au disparut aproximativ 220 de dialecte.

România Liberă România Liberă,
PIERDERE INCREDIBILA pentru INDIA: in ultimii 50 de ani au disparut aproximativ 220 de dialecte.

In ultimii 50 de ani, India a pierdut aproximativ 220 de dialecte si limbi, potrivit unui studiu citat de B1tv. Studiul efectuat de centrul de cercetare Bhasha Research and Publication Center releva faptul ca din aproximativ 1. 100 de limbi inregistrate in India in 1961, 220 au disparut. Potrivit coordonatorului studiului, Ganesh Devy, in 2011, in aceasta tara se vorbeau aproximativ 880 de limbi. Majoritatea dialectelor pierdute apartin comunitatilor nomade ce reprezinta in jur de 50 milioane . continuă pe România Liberă

PIERDERE INCREDIBILA pentru INDIA: in ultimii 50 de ani au disparut aproximativ 220 de ...

In ultimii 50 de ani, India a pierdut aproximativ 220 de dialecte si limbi, potrivit unui studiu citat de B1tv. Studiul efectuat de centrul de cercetare Bhasha Research and Publication Center releva faptul ca din aproximativ 1. 100 de limbi inregistrate in India in 1961, 220 au disparut. Potrivit coordonatorului studiului, Ganesh Devy, in 2011, in aceasta tara se vorbeau aproximativ 880 de limbi. Majoritatea dialectelor pierdute apartin comunitatilor nomade ce reprezinta in jur de 50 milioane .

Studiu: India a pierdut aproximativ 220 de limbi si dialecte in ultimii 50 de ani

In ultimii 50 de ani, India a pierdut aproximativ 220 de dialecte si limbi, potrivit unui studiu citat de The Times of India. Studiul efectuat de centrul de cercetare Bhasha Research and Publication Center.

Romanii platesc cu bani grei erorile instantelor. Cat a platit statul in ultimii 5 ani pentru greselile magistratilor

O jumatate de miliard de euro a platit statul numai in ultimii 5 ani, dupa ce victimele si-au facut dreptate la CEDO -potrivit Ministerului de Finante. Prejudiciul urias nu a fost insa recuperat de la.

Somajul din Portugalia, in declin pentru prima oara in ultimii doi ani

Rata somajului din Portugalia a scazut in trimestrul al doilea din 2013, pentru prima oara in ultimii doi ani, conform unei estimari preliminare a Institutului National de Statistica de la Lisabona.

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii 7 ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii sapte ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, .

Bodu cere Curtii de Conturi sa dispuna control privind fondurile alocate BOR in ultimii 5 ani

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a transmis o scrisoare presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, in care solicita ca institutia sa examineze posibilitatea de a dispune un control asupra tuturor fondurilor publice directionate catre Biserica Ortodoxa Romana BOR) in ultimii cinci ani.

Economia se sprijina din nou pe agricultura: cea mai buna productie de grau si secara din ultimii 8 ani

Productia de grau si secara din acest an totalizeaza 7,3 milioane de tone, fiind cea mai buna din ultimii opt ani, arata datele Ministerului Agriculturii.

S-a lansat trailerul oficial al filmului Diana: Prezinta ultimii doi ani din viata Printesei de Wales (VIDEO)

Trailerul oficial al filmului Diana, care infatiseaza ultimii doi ani din viata Printesei de Wales, a fost lansat, informeaza Hello!. Filmul, care o are in rol principal pe Naomi Watts, se axeaza pe.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu cere Curtii de Conturi sa verifice alocarea fondurilor de catre Biserica Ortodoxa in ultimii 5 ani

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu i-a trimis o scrisoare presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, in care ii cere sa ia in vedere efectuarea unui control asupra fondurilor publice, din bugetul central sau din bugetele locale, directionate catre Biserica Ortodoxa Romana BOR) in ultimii 5 ani cel putin.

PDL cere CONTROLAREA fondurilor alocate BOR in ultimii 5 ani.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a transmis o scrisoare presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, in care solicita ca institutia sa examineze posibilitatea de a dispune un control asupra tuturor fondurilor publice directionate catre Biserica Ortodoxa Romana BOR) in ultimii cinci ani, informeaza Mediafax. In conformitate cu prevederile Constitutiei Romaniei, art. 140, care reglementeaza rolul si atributiile Curtii de Conturi a Romaniei in exercitarea controlului asupra resurselor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )