Libnet.ro
UNICEF

14:45

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu cere Curtii de Conturi sa verifice alocarea fondurilor de catre Biserica Ortodoxa in ultimii 5 ani

Hotnews Hotnews,
 Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu cere Curtii de Conturi sa verifice alocarea fondurilor de catre Biserica Ortodoxa in ultimii 5 ani

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu i-a trimis o scrisoare presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, in care ii cere sa ia in vedere efectuarea unui control asupra fondurilor publice, din bugetul central sau din bugetele locale, directionate catre Biserica Ortodoxa Romana BOR) in ultimii 5 ani cel putin. continuă pe Hotnews

Sebastian Bodu cere Curtii de Conturi un control asupra fondurilor directionate catre BOR in ultimii cinci ani

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a transmis o scrisoare presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, in care solicita ca institutia sa examineze posibilitatea de a dispune un control asupra tuturor.

Bodu cere Curtii de Conturi sa dispuna control privind fondurile alocate BOR in ultimii 5 ani

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a transmis o scrisoare presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, in care solicita ca institutia sa examineze posibilitatea de a dispune un control asupra tuturor fondurilor publice directionate catre Biserica Ortodoxa Romana BOR) in ultimii cinci ani.

Un fost sef al Fiscului cere Curtii de Conturi sa arate cati bani a dat statul Bisericii Ortodoxe Romane

Sebastian Bodu, pe cand a fost sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala 2005-2007), s-a remarcat inclusiv prin punerea sub sechestru a Garii de Nord si a unor averi apartinand latifundiarului Gigi Becali. Acum, cand este europarlamentar, cere printr-o scrisoare deschisa Curtii de Conturi a Romaniei o ancheta prin care sa scoata la lumina sumele platite de la bugetul de stat catre Biserica Ortodoxa Romana BOR).

Bodu cere un control privind banii care au intrat in conturile bisericii. Patriarhia: sumele sunt verificate anual de Curtea de Conturi

Un europarlamentar cere Curtii de conturi sa verifice modul in care au fost alocati bani bisericii in ultimii cinci ani. Sebastian Bodu sustine ca demersul sau a fost determinat de faptul ca, in ultimii 23 de.

PDL cere Curtii de Conturi sa verifice tocarea banului public pe iarba lui Sorin Oprescu de pe Arena Nationala

PDL Bucuresti cere Curtii de Conturi sa verifice tocarea banului public pe iarba lui Sorin Oprescu de pe Arena Nationala!,precizand ca interesele de afaceri ale lui Sorin Oprescu si USL au transformat stadionul national in gaura neagra a Capitalei.

PDL cere CONTROLAREA fondurilor alocate BOR in ultimii 5 ani.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a transmis o scrisoare presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, in care solicita ca institutia sa examineze posibilitatea de a dispune un control asupra tuturor fondurilor publice directionate catre Biserica Ortodoxa Romana BOR) in ultimii cinci ani, informeaza Mediafax. In conformitate cu prevederile Constitutiei Romaniei, art. 140, care reglementeaza rolul si atributiile Curtii de Conturi a Romaniei in exercitarea controlului asupra resurselor .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )