Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pietarii, amendati cu 60.000 de lei pentru produse stricate din cauza caniculei

Adevărul Adevărul,
Pietarii, amendati cu 60.000 de lei pentru produse stricate din cauza caniculei

Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat amenzi in valoare de 60. 000 de lei dupa ce acestia au gasit mai multe produse stricate in doua piete din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Bucuresti: Razie a Protectiei Consumatorului in Piata Sudului si Piata Matache. Inspectorii au gasit produse stricate la cativa comercianti

Amenzi de peste 60. 000 de lei au fost aplicate sambata de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor dupa ce au gasit produse stricate la mai multi comerciati din Piata Sudului si Piata Matache din Capitala, potrivit reprezentantilor institutiei, citati de Mediafax.

Consumatorii au platit 487 milioane de lei pentru cogenerare

Consumatorii de electricitate au platit, in primul semestru, circa 487 milioane de lei pentru bonusul pe cogenerarea de inalta eficienta, potrivit unui raport al ANRE reglementatorul pietei de energie).

Fostul premier al presedintelui Mohamed Morsi a propus un compromis pentru diminuarea tensiunilor din Egipt

Fostul premier propus de presedintele islamist demis Mohamed Morsi a propus, joi, un compromis pentru diminuarea tensiunilor din Egipt si iesirea din criza politica, relateaza AFP. Hisham Qandil, in aceasta.

Contracte de 765 milioane de lei pentru deszapezire

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale vrea sa contracteze, pentru urmatorii doi ani, lucrari de intretinere pe timp de iarna a drumurilor din administrarea celor sapte directii regionale, in valoare de 765 milioane lei.

Premierul Ungariei, despre sprijinul pentru comunitatea maghiara din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-au intalnit, vineri seara, la Baile Tusnad, unde au discutat despre sprijinul politic si moral pe care comunitatea maghiara il asteapta de la Guvernul de la Budapesta si de la coalitia guvernamentala ungara. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la Hotelul Fortuna din Baile Tusnad la ora 17. 50, unde a fost intampinat de vicepremierul ungar Semjen Zsolt, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor. Intalnirea bilaterala .

Subiectele Zilei: Romania in UE: Sa ne pregatim strategic pentru presedintia europeana din 2019; Dosarul IPRS Baneasa. Fabrica cumparata de Hayssam la pret de apartament; Peter Eckstein-Kovacs: Relatiile dintre UDMR si Ungaria nu sunt amiabile

Guvernul a ajuns sa aiba 19 ministere dupa ce a fost reorganizat pe sub mana: Turismul, Energia si Apele au devenit ministere cu acte in regula. Fenechiu anunta licitatii desi nu mai e ministru. Desi nu mai este membru al Guvernului din data de 12 iulie, Relu Fenechiu apare in documentele Ministerului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )