Libnet.ro
UNICEF

10:15

Contracte de 765 milioane de lei pentru deszapezire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contracte de 765 milioane de lei pentru deszapezire

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale vrea sa contracteze, pentru urmatorii doi ani, lucrari de intretinere pe timp de iarna a drumurilor din administrarea celor sapte directii regionale, in valoare de 765 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Consumatorii au platit 487 milioane de lei pentru cogenerare

Consumatorii de electricitate au platit, in primul semestru, circa 487 milioane de lei pentru bonusul pe cogenerarea de inalta eficienta, potrivit unui raport al ANRE reglementatorul pietei de energie).

Amenzi de 1,48 milioane lei, aplicate de inspectori pentru munca la negru

Inspectorii de munca au aplicat amenzi de 1,483 milioane lei pentru munca la negru si au identificat 310 persoane care lucrau fara forme legale, in urma controalelor efectuate in perioada 15-19 iulie, la nivel national.

Compania Vulcan, in insolventa, are datorii de 193 milioane lei

Tabelul preliminar al creantelor Vulcan a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti, compania inregistrand datorii de 193 milioane lei fata de 230 de creditori, dintre care cel mai mare este BCR, cu 78 milioane lei, urmat de ANAF, cu 46 milioane lei, si.

Pambac a luat un credit de 40 milioane lei de la Banca Transilvania

Compania bacauana de morarit, panificatie si paste Pambac, cu afaceri de peste 190 de milioane de lei, a contractat un credit de 40 milioane de lei 9 milioane euro) de la Banca Transilvania, pentru a-si finanta activitatea curenta, investitiile in reteaua de magazine si modernizarea liniilor de fabricatie, potrivit unui comunicat transmis redactiei de catre institutia de credit.

Finantele au atras 30 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara pentru vanzare de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice a atras 30 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara pentru vanzare de obligatiuni cu maturitate in aprilie 2014, operatiune organizata doar pentru oferte necompetitive, in care cumparatorii au plasat ordinele indicand numai suma vizata, nu si randamentul.

Finantele au atras 300 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta de 5 ani

Ministerul Finantelor Publice a atras 300 milioane lei printr-o licitatie de vanzare de obligatiuni cu scadenta de cinci ani, exact cat si-a propus, desi cererea a fost de peste trei ori mai mare, randamentul acceptat fiind in scadere fata de cel platit in iunie pentru aceeasi maturitate, la 4,72%.

Raiffeisen Bank Romania a atras 225 milioane lei, prin vanzare de obligatiuni

Raiffeisen Bank Romania a atras, astazi, 225 milioane lei 51 milioane euro), prin vanzarea de obligatiuni cu maturitate la trei ani si cu dobanda fixa de 5,5% pe an, printr-un plasament privat adresat investitorilor care cumpara, fiecare, titluri de cel putin echivalentul in lei a 100. 000 de euro, potrivit surselor de presa.

Transgaz a pierdut 110,7 milioane lei cu proiectul Nabucco Vest

Transgaz Medias anunta ca va raporta in pierdere suma de 110,7 milioane lei, investita in proiectul gazoductului Nabucco Vest, dupa ce consortiul Sah Deniz II a ales, luna trecuta, alta conducta ca ruta de transport al gazelor spre Europa, respectiv Trans-Adriatic Pipeline, potrivit unui comunicat al Transgaz transmis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )