Libnet.ro
UNICEF

22:30

Piraeus Bank vrea sa dea credite de 240 milioane euro in acest an si sa revizuiasca functiile sucursalelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piraeus Bank vrea sa dea credite de 240 milioane euro in acest an si sa revizuiasca functiile sucursalelor

Piraeus Bank a bugetat pentru acest an vanzari de credite noi de 240 milioane de euro, de peste doua ori mai mult decat in 2014, in contextul in care banca vrea sa prinda trend-ul tot mai puternic al creditarii de consum, dar pariaza in acelasi timp si. continuă pe Wall-Street Ro

Piraeus Bank, despre Legea darii in plata: 20% dintre cei cu credite ipotecare ar putea sa predea garantia

Piraeus Bank Romania, subsidiara de pe piata locala a grupului financiar elen Piraeus, a pregatit un scenariu negativ pentru cazul in care Legea darii in plata va fi aplicata in forma votata in Senat, care prevede posibilitatea ca 20%.

Daimler a lansat la Sebes productia de cutii de viteze automate cu 9 trepte, ca parte a unui plan de investitii in valoare de 300 milioane euro

Daimler a lansat luni la Sebes productia cutiei de viteze automate cu noua trepte 9G-TRONIC si isi extinde astfel capacitatile de productie. Compania spune ca intregul plan de extindere se va face cu investitii de 300 milioane euro si vor fi create 500 de noi locuri de munca. Daimler are in Romania doua filiale: Star Transmission si Star Assembly, cu fabrici la Sebes si Cugir.

Esecul unei investitii de peste 20 milioane euro. Dilema masticului de pe bulevardul Dorobantilor din Braila, ramasa nerezolvata de un an de zile.

Reabilitat cu o investitie care a depasit 20 milioane de euro, bulevardul Dorobantilor din Braila are in continuare cateva probleme care lasa impresia ca banii s-au cheltuit aiurea. Una dintre acestea este legata de liniile de tramvai, care ar fi trebuit sa fie foarte silentioase dar nu sunt deloc asa.

Brussels Airlines pierde 5 milioane euro pe zi din cauza inchiderii aeroportului Zaventem

Compania aeriana Brussels Airlines pierde cinci milioane de euro pe zi dupa inchiderea aeroportului international Zaventem, ca urmare a atentatelor din 22 martie, a anuntat ieri purtatorul de cuvant a societatii, Kim Daenen, informeaza EFE.

Indicii, in urcare, pe fondul unei lichiditati de 5,74 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri apreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare mai mic decat miercuri, de 5,74 milioane de euro.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )