Libnet.ro
UNICEF

12:15

O pisica a intrat pe gazon in timpul meciului Besiktas Bayern Munchen, din LC

Adevărul Adevărul,
O pisica a intrat pe gazon in timpul meciului Besiktas Bayern Munchen, din LC

O pisica a intrat pe gazon, miercuri seara, in timpul meciului Besiktas Bayern Munchen, din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. continuă pe Adevărul

VIDEO O pisica a intrat pe gazon in timpul meciului Besiktas - Bayern Munchen, din LC

O pisica a intrat pe gazon, miercuri seara, in timpul meciului Besiktas - Bayern Munchen, din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Pisica a ajuns la coltul terenului in minutul 51. Arbitrul Michael Oliver a oprit jocul pentru aproximativ un minut, partida reluandu-se dupa ce felina a fost indepartata.

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TELEKOM SPORT LOOK TV

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Cu Mircea Lucescu si Ioan Andone in tribunele arenei din Istanbul, Besiktas va juca doar pentru palmares returul cu Bayern Munchen, din optimile de finala.

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look - VIDEO

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look - VIDEO. BAYERN MUNCHEN are de indeplinit o formalitate la Istanbul, unde Besiktas pleaca cu un handicap de 0-5 dupa partida tur. Meciul e.

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

BESIKTAS BAYERN MUNCHEN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Marti seara, cu incepere de la ora 21:45, are loc returul confruntarii din optimile de finala ale Champions League dintre Besiktas si Bayern.

Liga Campionilor: Bayern Munchen a invins Besiktas, scor 3-1, si s-a calificat in sferturi

Bayern Munchen s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a dispus de Besiktas cu scorul de 3-1, la Istanbul, in mansa secunda a optimilor de finala, potrivit news. ro.

Bayern Munchen, calificata in sferturile Ligii Campionilor, dupa 3-1 cu Besiktas

Bayern Munchen s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a dispus de Besiktas cu scorul de 3-1, la Istanbul, in mansa secunda a optimilor de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )