Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bayern Munchen, calificata in sferturile Ligii Campionilor, dupa 3-1 cu Besiktas

Antena3 Antena3,
Bayern Munchen, calificata in sferturile Ligii Campionilor, dupa 3-1 cu Besiktas

Bayern Munchen s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a dispus de Besiktas cu scorul de 3-1, la Istanbul, in mansa secunda a optimilor de. continuă pe Antena3

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look - VIDEO

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look - VIDEO. BAYERN MUNCHEN are de indeplinit o formalitate la Istanbul, unde Besiktas pleaca cu un handicap de 0-5 dupa partida tur. Meciul e.

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TELEKOM SPORT LOOK TV

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Cu Mircea Lucescu si Ioan Andone in tribunele arenei din Istanbul, Besiktas va juca doar pentru palmares returul cu Bayern Munchen, din optimile de finala.

FC Barcelona a invins-o pe Chelsea cu 3-0 si s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor

FC Barcelona s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins-o pe Chelsea Londra la scor de forfait, 3-0, pe Camp Nou, in mansa secunda a optimilor de.

CSM Bucuresti va juca impotriva lui Metz in sferturile Ligii Campionilor. Primul meci e in Romania

Echipa franceza Metz a incheiat pe locul al doilea in grupa principala a doua a Ligii Campionilor si va juca in sferturile de finala cu CSM Bucuresti, clasata pe locul trei in prima grupa principala.

VIDEO Barcelona, irezistibila, Messi, un geniu: S-a ales praful de Chelsea! Avem echipele din sferturile Ligii Campionilor

Premier League e cel mai scump si cel mai mediatizat campionat din lume, insa Spania continua sa dea ora exacta in fotbalul european. Dupa Tottenham si Manchester United, inca o formatie britanica a fost eliminata din Liga Campionilor.

Liga Campionilor: Bayern Munchen a invins Besiktas, scor 3-1, si s-a calificat in sferturi

Bayern Munchen s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a dispus de Besiktas cu scorul de 3-1, la Istanbul, in mansa secunda a optimilor de finala, potrivit news. ro.

VIDEO O pisica a intrat pe gazon in timpul meciului Besiktas - Bayern Munchen, din LC

O pisica a intrat pe gazon, miercuri seara, in timpul meciului Besiktas - Bayern Munchen, din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Pisica a ajuns la coltul terenului in minutul 51. Arbitrul Michael Oliver a oprit jocul pentru aproximativ un minut, partida reluandu-se dupa ce felina a fost indepartata.

O pisica a intrat pe gazon in timpul meciului Besiktas Bayern Munchen, din LC

O pisica a intrat pe gazon, miercuri seara, in timpul meciului Besiktas Bayern Munchen, din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

BESIKTAS - BAYERN MUNCHEN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

BESIKTAS BAYERN MUNCHEN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Marti seara, cu incepere de la ora 21:45, are loc returul confruntarii din optimile de finala ale Champions League dintre Besiktas si Bayern.

Au fost stabilite datele dublei manse CSM Bucuresti - Metz. Cand joaca tigroaicele pentru un loc in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, unde va evolua contra frantuzoaicelor de la Metz.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )