Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pista Veronica. DNA are in vizor mai multi judecatori care ar fi corupti

Antena3 Antena3,
Pista Veronica. DNA are in vizor mai multi judecatori care ar fi corupti

DNA ancheteaza posibilitatea ca mai multi judecatori de la Tribunalul Bucuresti si de la Curtea de Apel Bucuresti sa fie corupti. Adica, sa fi luat spagi si sa fi facut trafic de influenta. continuă pe Antena3

Mai multi utilizatori semnaleaza pe pagina de Facebook a Orange Romania ca nu ar mai avea semnal in Focsani, Iasi, Bacau, Barlad si Onesti

Mai multi utilizatori semnaleaza pepagina de Facebook a Orange Romaniaca nu ar mai avea semnal la telefonul mobil in localitati din Moldova precum Focsani, Iasi, Bacau, Barlad, Onesti, Targu Ocna. Sunt zeci de minute de cand reteaua de telefonie mobila Orange are probleme la nivelul judetul Bacau. Numerosi bacauani au sesizat acest lucru pe reteaua de socializare Facebook. Acestia posteaza continuu mesaje de genul : Vi se intampla si voua? , Credeam ca s-a magnetizat cartela, scrie si Bacau. net. HotNews. ro a solicitat un punct de vedere de la Orange Romania si vom reveni imediat ce vom primi niste raspunsuri.

UPDATE Mai multi utilizatori semnaleaza pe pagina de Facebook a Orange Romania ca nu ar mai avea semnal in Focsani, Iasi, Bacau, Barlad si Onesti/Orange sustine ca a solutionat majoritatea sesizarilor si ca lucreaza la remedierea situatiei in cel mai scu

Mai multi utilizatori semnaleaza pepagina de Facebook a Orange Romaniaca nu ar mai avea semnal la telefonul mobil in localitati din Moldova precum Focsani, Iasi, Bacau, Barlad, Onesti, Targu Ocna. Sunt zeci de minute de cand reteaua de telefonie mobila Orange are probleme la nivelul judetul Bacau. Numerosi bacauani au sesizat acest lucru pe reteaua de socializare Facebook. Acestia posteaza continuu mesaje de genul : Vi se intampla si voua? , Credeam ca s-a magnetizat cartela, scrie si Bacau. net. UPDATE Orange Romania, pentru HotNews. ro: In cursul zilei de azi, o parte dintre clientii nostri din zona Moldovei au intampinat dificultati in efectuarea de apeluri de voce. Echipa noastra tehnica a solutionat deja majoritatea sesizarilor primite si lucreaza la remedierea situatiei in cel mai scurt timp.

Un raid aerian a ucis, in Egipt, mai multi combatanti care vizau Israelul

Un raid aerian de provenienta inca necunoscuta a ucis astazi, in Egipt, mai multi combatanti care se pregateau sa lanseze o racheta inspre Israel, in apropiere de granita dintre cele doua tari, potrivit unui oficial egiptean din cadrul serviciilor de securitate si mai multor martori, informeaza AFP.

Olanda: Cei mai multi hoti de buzunare la Gay Parade, de origine romana

Cei mai multi hoti de buzunare in timpul Gay Parade, desfasurat weekendul trecut in capitala Olandei sunt de origine romana. 47 de persoane au fost prinse in flagrant in timp ce incercau sa sustraga bani.

OMM: Mai multi tineri supracalificati in Romania decat in Marea Britanie si Germania.

Aproximativ 15% dintre tinerii romani sunt prea educati comparativ cu cererea pietei, iar aceasta rata este mai mare decat cea din in Marea Britanie si Germania. Organizatia Mondiala a Muncii OMM) a descoperit ca, pe langa rata mare de tineri supracalificati, s-a imbunatatit si raportul dintre abilitatile celor care isi cauta loc de munca si cunostintele si abilitatile cerute de angajatori. Astfel, daca in 2010-2011, raportul era de 12%, in 2013, este de 8,5% si reprezinta cea mai .

Mai multi membri ai CLANULUI IVAN au furat combustibil din cisterne desi STIAU ca SUNT ...

Sase membri ai clanului Ivan, au fost trimisi in judecata intr-un dosar privind furtul a aproape 38. 000 de tone de benzina si motorina din vagoanele-cisterna ale unei societati comerciale,potrivit unui comunicat al Parchetului General. Dintre acestia, patru se afla in stare de arest preventiv. Alte 12 persoane sunt trimise in judecata in acelasi dosar, mai spun psrocurorii. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada aprilie - iunie, membrii retelei au sustras importante cantitati de .

Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim din Europa. Romania, clasata pe penultimul loc

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg ,1. 874 de euro, au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )