Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pitesti: Doua masini au luat foc in centrul orasului

B1 B1,
Pitesti: Doua masini au luat foc in centrul orasului

Doua masini au luat foc, marti seara, in centrul Pitestiului, un barbat suferind arsuri la maini si la picioare. La fata locului au sosit o autospeciala cu apa si spuma a pompierilor si un echipaj. continuă pe B1

Doua masini au luat foc in centrul Pitestiului

Doua masini au luat foc in aceasta seara in centrul Pitestiului. Un barbat a suferit arsuri la maini si la picioare, iar la fata locului au sosit o autospeciala cu apa si spuma a pompierilor si un echipaj SMURD.

Doua masini au fost lovite de o avalansa pe Transfagarasan, pe un drum inchis circulatiei. Masinile au fost facuta praf, iar pasagerii au scapat cu viata miraculos

O avalansa s-a produs duminica, 27 mai, pe Transfagarasan, in apropiere de Cota 2000. Zapada care a luat-o la vale a lovit doua masini si a ranit o persoana.

Primaria Iasi a scos din centrul orasului instalatia de arta stradala de care a ras o tara intreaga. Ce se va intampla cu opera de arta moderna

Constructia germanului Clemens Behr pentru care Primaria Iasi trebuia sa achite 15. 500 de euro a fost ridicata din centrul orasului marti, 29 mai, de catre angajatii de la Servicii Publice.

ATAC armat in Belgia: Un barbat a impuscat mortal doi politisti in centrul orasului Liege (FOTO, VIDEO)

Panica in Belgia. CLICK AICI - Elena UDREA se reintoarce in Romania !!! Cand va sosi in tara !!! Un barbat care a impuscat mortal, marti, doi ofiteri de politie in centrul orasului Liege.

VIDEO O persoana a murit dupa ce masina i-a luat foc ntr-o benzinarie din Cluj

O persoana a murit, marti, dupa ce autoturismul in care s-a aflat s-a aprins intr-o benzinarie din Cluj-Napoca, transmite Agerpres.

O persoana a murit, dupa ce masina i-a luat foc intr-o benzinarie din Cluj

O persoana a murit, marti, dupa ce autoturismul in care s-a aflat s-a aprins intr-o benzinarie din Cluj-Napoca. Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, pentru AGERPRES, ca persoana.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )