Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plafonarea achizitiei de teren agricol pentru persoanele fizice nu este o masura discriminatorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plafonarea achizitiei de teren agricol pentru persoanele fizice nu este o masura discriminatorie

Limitarea achizitiei de teren agricol pentru persoanele fizice la 100 de hectare, prevazuta intr-un proiect de lege ce ar urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie, nu reprezinta o masura discriminatorie sau contrara prevederilor Constitutiei, este de parere ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. continuă pe Ziarul Bursa

Strainii vor putea achizitiona maxim 100 de hectare de teren agricol in tara noastra

Persoanele fizice, cetateni romani sau straini, nu vor putea achizitiona terenuri agricole mai mari de 100 de hectare, potrivit proiectului de lege privind vanzarea-cumpararea terenurilor agricole situate in extravilan de catre persoane fizice, precum si de infiintare a Autoritatii pentru Administrarea si Reglementarea Pietei Funciare, propus de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Regionale MADR).

Strainii vor putea cumpara maxim 100 hectare de teren agricol. Cum e prin alte parti.

Printr-un proiect de lege al Ministerului Agriculturii, cetatenii europeni vor putea cumpara de anul viitor maxim 100 ha de teren agricol ca si romanii), cu conditia sa aiba experienta in domeniu. Polonia va liberaliza achizitiile abia din 2016 iar in Bulgaria pot cumpara teren doar fermieri straini care se stabilesc permanent in tara. Cum piata funciara va fi liberalizata de la 1 ianuarie 2014, cetatenilor din Uniunea Europeana le va fi permisa cumpararea de terenuri agricole romanesti, .

Proiect de lege: Persoanele fizice nu vor putea detine mai mult de 100 ha teren agricol extravilan

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vrea sa interzica persoanelor fizice romane sau straine sa detina mai mult de 100 de hectare de terenuri agricole extravilane. Un proiect de lege al ministerului.

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )