Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect de lege: Persoanele fizice nu vor putea detine mai mult de 100 ha teren agricol extravilan

Antena3 Antena3,
Proiect de lege: Persoanele fizice nu vor putea detine mai mult de 100 ha teren agricol extravilan

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vrea sa interzica persoanelor fizice romane sau straine sa detina mai mult de 100 de hectare de terenuri agricole extravilane. Un proiect de lege al ministerului. continuă pe Antena3

Strainii vor putea achizitiona maxim 100 de hectare de teren agricol in tara noastra

Persoanele fizice, cetateni romani sau straini, nu vor putea achizitiona terenuri agricole mai mari de 100 de hectare, potrivit proiectului de lege privind vanzarea-cumpararea terenurilor agricole situate in extravilan de catre persoane fizice, precum si de infiintare a Autoritatii pentru Administrarea si Reglementarea Pietei Funciare, propus de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Regionale MADR).

Limita de 100 ha la terenurile agricole: cine va fi afectat de aceasta masura

Persoanele fizice nu vor putea detine mai mult de 100 de hectare de teren agricol extravilan si pentru a cumpara, cetatenii romani sau cei din UE, trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, respectiv sa dovedesca ca au cunostinte in domeniul agricol.

Strainii vor putea cumpara maxim 100 hectare de teren agricol. Cum e prin alte parti.

Printr-un proiect de lege al Ministerului Agriculturii, cetatenii europeni vor putea cumpara de anul viitor maxim 100 ha de teren agricol ca si romanii), cu conditia sa aiba experienta in domeniu. Polonia va liberaliza achizitiile abia din 2016 iar in Bulgaria pot cumpara teren doar fermieri straini care se stabilesc permanent in tara. Cum piata funciara va fi liberalizata de la 1 ianuarie 2014, cetatenilor din Uniunea Europeana le va fi permisa cumpararea de terenuri agricole romanesti, .

Codrin Stefanescu (PSD): Declaratia de patrimoniu si venituri va fi depusa doar de persoanele fizice suspectate de evaziune fiscala

Declaratia de patrimoniu si venituri va fi depusa doar de persoanele fizice suspectate de evaziune fiscala, a explicat duminica, pentru Agerpres, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Potrivit acestuia, daca o persoana declara venituri anuale de 100. 000 de lei, dar si-a achizitionat un produs de lux in valoare de un milion de euro, va intra sub incidenta controlului organelor fiscale si va depune o declaratie de patrimoniu si venituri pentru a explica sursa banilor care i-au permis aceasta achizitie.

Meciul Romania-Ungaria de vineri restrictioneaza traficul in Bucuresti. Soferii vor putea folosi rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat vineri, in ziua meciului de fotbal Romania-Ungaria, pe mai multe artere din zona National Arena, exceptie urmand sa faca doar vehiculele RATB si cele destinate situatiilor de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )