Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plafonarea Pretului

Libnet Ro
UE a exceptat doua tipuri de produse petroliere rusesti de la plafonarea pretului pentru importuri

UE a exceptat doua tipuri de produse petroliere rusesti de la plafonarea pretului pentru importuri

Doua tipuri de produse petroliere obtinute din petrol rusesc au fost excluse de Uniunea Europeana din plafonul asupra importurilor convenit de statele membre ale blocului comunitar, relateaza TASS.

Care este noul pret de referinta impus de UE pentru gazele naturale lichefiate

Un nou pret de referinta pentru gazele naturale lichefiate GNL) va fi impus de autoritatile de reglementare din UE, avand ca scop plafonarea preturilor de referinta ale gazelor ca sa previna cresterea acestora, informeaza Reuters, citat de Agerpres. Din luna februarie 2022, pretul gazelor naturale in Europa a scazut semnificativ, ajungand sa aiba o valoare egala cu cel mai mic tarif de la inceputul razboiului din Ucraina. Plafonarea pretului .

Cum se factureaza consumul de energie incepand cu 1 ianuarie 2023

De la 1 ianuarie 2023 si pana la 31 martie 2025, conform prevederilor legii 3572022, se schimba modul de facturare pentru consumul de energie. Pe baza acesteia, toti clientii casnici Enel Energie si Enel Energie Muntenia beneficiaza automat de plafonarea pretului final la energie electrica si gaze naturale, in functie de consumul lor, astfel:.

Regimul Putin a inceput sa exporte yuani pentru a supravietui, deoarece pretul petrolului rusesc a scazut prea mult

Embargoul si plafonarea pretului titeiului rusesc par a functiona mai bine cat se astepta oricine, in ciuda amenintarilor Kremlinului. Dar regimul Putin a gasit o noua resursa.

incapatanarea lui Putin aduce Rusiei pierderi de 160 milioane euro pe zi dupa plafonarea pretului petrolului

Veniturile realizate de Moscova din exporturile de titei sunt mai mici cu aproximativ 160 de milioane de euro 172 de milioane de dolari) pe zi, in urma plafonarii pretului petrolului rusesc.

Plafonarea pretului petrolului costa Rusia 160 de milioane de euro pe zi

Ca urmare a plafonarii pretului petrolului rusesc, veniturile realizate de Moscova din exporturile de titei sunt mai mici cu aproximativ 160 de milioane de euro 172 de milioane de dolari) pe zi, sustine un cercetator finlandez.

Tanczos Barna sustine ca nu a existat o criza a lemnelor de foc dupa ce Guvernul a plafonat preturile: S-a vandut mai mult decat in 2021

Tanczos Barna UDMR), ministrul Mediului, a respins acuzatia ca, din cauza Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind plafonarea pretului la lemnele de foc, s-a ajuns la o adevarata criza in domeniu. Ministrul afirma ca, dimpotriva, in ultimele trei luni din 2022, in Romania s-a vandut mai mult lemn decat in perioada similara a anului precedent.

Dumitru Chiselita, presedintele Energia Inteligenta: incepe goana romanilor pentru depunerea declaratiei pentru a beneficia de pretul plafonat la energie

Guvernul nu a eliminat toate declaratiile pe proprie raspundere pe care romanii trebuie sa le depuna pentru a beneficia de plafonarea pretului la energie. Ramane in continuare aceasta obligatie pentru romanii care folosesc dispozitive medicale si familiile cu mai multi copii in ingrijire. Dumitru Chiselita, presedintele Energia Inteligenta, a declarat in emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, ca pentru multi romani va incepe o noua goana pentru depunerea declaratiei: .

Dumitru Chisalita, presedintele Energia Inteligenta: incepe goana romanilor pentru depunerea declaratiei pentru a beneficia de pretul plafonat la energie (VIDEO)

Guvernul nu a eliminat toate declaratiile pe proprie raspundere pe care romanii trebuie sa le depuna pentru a beneficia de plafonarea pretului la energie. Ramane in continuare aceasta obligatie pentru romanii care folosesc dispozitive medicale si familiile cu mai multi copii in ingrijire. Dumitru Chisalita, presedintele Energia Inteligenta, a declarat in emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, ca pentru multi romani va incepe o noua goana pentru depunerea declaratiei: .

Rusia interzice vanzarile de petrol catre natiunile si firmele care au fost de acord cu plafonarea pretului. Efectul deciziei se vede deja

Raspunsul Moscovei la plafonarea preturilor petrolului rusesc de catre Occident este oprirea furnizarii de titei si produse petroliere incepand cu 1 februarie. Moscova interzice furnizarea de titei si produse petroliere incepand cu 1 februarie, timp de cinci luni Decretul prezidential al lui Putin precizeaza ca interdictia de vanzare poate fi ridicata in cazuri individuale printr-o decizie speciala a liderului rus.

Plafonarea pretului petrolului diminueaza veniturile din export ale Rusiei. Cum este afectat deficitul

Deficitul bugetar al Rusiei in 2023 este posibil sa fie mai mare decat cel planificat la 2% din PIB, in conditiile in care plafonarea pretului petrolului diminueaza veniturile din exporturi.

ANTON SILUANOV, MINISTRU DE FINANTE AL RUSIEI: Plafonarea pretului petrolului ar putea agrava deficitul bugetar in 2023

Deficitul bugetar al Rusiei in 2023 este posibil sa fie mai mare decat cel planificat la 2% din PIB, in conditiile in care plafonarea pretului petrolului diminueaza veniturile din exporturi ale Rusiei, a declarat luni ministrul Finantelor, Anton Siluanov, o noua povara fiscala intr-un moment in care Moscova cheltuie sume mari pentru campania sa militara din Ucraina.

Raspunsul dur al Rusiei la plafonarea pretului pentru petrol. Ce va contine decretul lui Putin

Federatia Rusa avertizeaza ca ar putea reduce productia de petrol cu 5% - 7% la inceputul anului viitor, ca raspuns la plafonarea preturilor produselor petroliere si a titeiului rusesc,.

Categoriile de romani care vor mai trebui sa depuna declaratiile pentru plafonarea pretului la energie electrica

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a facut noi precizari despre plafonarea pretului la energie electrica si a anuntat eliminarea declaratiei pe proprie raspundere pentru cei cu mai multe locuinte, astfel ca doar trei categorii de romani ar urma sa mai fie nevoite sa depuna declaratiile la furnizor, potrivit Romania TV.

Plafonarea pretului gazelor in UE - chiar mai complicata decat cea a petrolului rusesc

Noua schema pentru plafonarea pretului gazelor convenita dupa lungi discutii si negocieri in cadrul UE este plina de restrictii si conditionari, astfel incat multi se intreaba care sunt sansele sale reale de implementare.

Oamenii stau ore intregi in ger sa depuna declaratiile pentru plafonarea pretului la energie, in toata tara

Cozi interminabile la furnizorii de energie electrica si nervi intinsi la maxim! Zeci de oameni stau in frig, ore in sir, pentru a depune declaratiile pe propria raspundere pentru consum plafonat.

Virgil Popescu anunta ca toti cetatenii vor beneficia de tarifele plafonate indiferent de numarul locurilor de consum Declaratia va fi eliminata dupa ce romanii au format cozi ca sa o depuna

La cateva zile dupa ce Parlamentul a aprobat legea privind noile conditii de plafonare a pretului la energie, sunt anuntate noi modificari. Ele vin dupa ce mai multe prevederi au fost contestate de consumatori si de furnizori. Legea privind plafonarea pretului la energie se modifica din nou .

PSD propune eliminarea declaratiilor pe propria raspundere pentru cei cu mai multe locuri de consum de energie

PSD va propune in coalitia de guvernare eliminarea declaratiilor pe propria raspundere pentru cei care au mai multe locuri de consum, pentru a beneficia de plafonarea pretului la energie electrica. Social-democratii sustin ca formularea din lege referitoare la acest subiect este neclara, iar aplicarea ei ar introduce discriminari. PSD va propune in coalitia de guvernare .

Nu toti bolnavii care utilizeaza dispozitive, aparate sau echipamente medicale vor beneficia de pret plafonat la energie

Romanii primesc inca o lovitura in prag de sarbatori, dupa noile reglementari privind plafonarea pretului la energia electrica. Nu toti bolnavii care utilizeaza dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuarii tratamentelor, vor beneficia de pret plafonat la energie electrica. Noi prevederi controversate Noua lege a plafonarii pretului la energie, stabileste ca doar clientii casnici care utilizeaza dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuarii tratamentelor, in baza unei cereri si a unei declaratii pe propria raspundere vor beneficia de pret plafonat, spune Dumitru Chisalita, presedintele Asociatiei Energia Inteligenta.

Cozi interminabile la depunerea declaratiilor pentru plafonarea pretului la energie! Oamenii stau ore intregi in frig

Coada interminabila la o companie de energie electrica din Ploiesti. Oamenii stau de ore intregi la rand pentru a depune cererea pentru plafonarea pretului la energie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1847 seconds )