Libnet.ro
UNICEF

17:00

Plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru ca a beneficiat de tratament preferential la DRPCIV

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru ca a beneficiat de tratament preferential la DRPCIV

Avocatul Elenina Nicut a trimis, vineri seara, la Directia Nationala Anticoruptie un denunt impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru infractiunea de folosirea influentei din functia de presedinte de partid in scopul obtinerii de foloase necuvenite. continuă pe Wall-Street Ro

Plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru ca a beneficiat de tratament preferential la preschimbarea permisului

Avocatul Elenina Nicut a trimis, vineri seara, la Directia Nationala Anticoruptie un denunt impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru infractiunea de folosirea influentei din functia de presedinte de partid in scopul obtinerii de foloase necuvenite dupa ce, joi, a beneficiat de un tratament preferential cand a fost primit prin curtea interioara a DRPCIV ca sa isi preschimbe permisul de conducere, timp in care publicul nu a mai avut acces in cladire, informeaza News. ro.

Plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru ca a beneficiat de tratament preferential la DRPCIV

Avocatul Elenina Nicut a trimis, vineri seara, la Directia Nationala Anticoruptie un denunt impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru infractiunea de folosirea influentei din functia de presedinte de partid in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru ca a beneficiat de tratament preferential la DRPCIV

Avocatul Elenina Nicut a trimis, vineri seara, la DNA un denunt impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru infractiunea de folosirea influentei din functia de presedinte de partid in scopul obtinerii de foloase necuvenite dupa ce, joi, a beneficiat de un tratament preferential cand a fost primit prin curtea interioara a DRPCIV ca sa isi preschimbe permisul de conducere, timp in care publicul nu a mai avut acces in cladire.

Calin Popescu Tariceanu si-a reinnoit permisul de conducere fara a sta la coada

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a mers sa isi reinnoiasca permisul de conducere, dar nu a ramas la coada care era formata in fata Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculeleor, coada de aproximativ de o mie de.

Calin Popescu Tariceanu si-a reinnoit permisul de conducere ocolind coada de aproximativ o mie de persoane

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a mers, joi dimineata, sa isi reinnoiasca permisul de conducere, dar nu a ramas la coada formata in fata Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o usa din curtea interioara, unde era asteptat de reprezentanti ai institutiei.

Tariceanu s-a mai ales cu o plangere penala la DNA dupa ce si-a reinnoit permisul de conducere ocolind o coada de circa o mie de persoane (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu este pe cale de a avea noi probleme cu procurorii. Asta dupa ce o cunoscuta avocata a anuntat ca il denunta la DNA pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unui.

Razboiul rece Iohannis-Tariceanu continua! Ipoteza-soc: Presedintele ALDE se pregateste pentru prezidentiale (VIDEO)

Intre Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu s-a declansat un razboi al orgoliilor, sustine jurnalistul Stelian Tanase. Acesta a facut o analiza a relatiei politice dintre cei doi si a lansat o.

Daca nu o vor face dansii, o vom face noi!. Prefectul Capitalei ia masuri dupa ce Tariceanu a mers sa-si reinnoiasca permisul si a sfidat bucurestenii, care stateau la coada

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, a declarat ca este dispus sa porneasca o cercetare in cazul lui Calin Popescu-Tariceanu, sa vada cu exactitate ce s-a intamplat cand fostul.

Tariceanu: Vreau sa inteleaga actualul Guvern ca nu este in situatia sa fie stapan intr-un sat fara caini. Ce spune despre votul prin corespondenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a lansat, joi, un atac dur la adresa premierului Ciolos si a Guvernului pe care il conduce acesta. Tariceanu a precizat ca PSD si ALDE nu depun motiune de cenzura, insa premierul trebuie sa inteleaga ca el si ministrii sai nu sunt in situatia sa fie stapani intr-un sat fara caini.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )