Libnet.ro
UNICEF

10:15

Plangere penala impotriva managerului Spitalului Judetean Cluj

Antena3 Antena3,
Plangere penala impotriva managerului Spitalului Judetean Cluj

Chirirgul Constantin Ciuce face plangere penala impotriva managerului Spitalului Judetean Cluj! L-a impiedicat sa salveze viata unui copil nascut cu o malformatie rara, pe motiv ca nu este specialist in. continuă pe Antena3

Deputatul Gurzau cere demisia managerului Spitalului Judetean

Deputatul Adrian Gurzau, presedintele Partidului Miscarea Populara filiala Cluj cere demisia sau demiterea managerului Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj, Petru Susca. Adrian Gurzau il considera pe acesta responsabil de moartea unui copil, survenita dupa ce managerul spitalului a refuzat sa ii permita chirurgului Constantin Ciuce sa il opereze pe copil.

Asociatia pacientilor: Managerul spitalului judetean din Cluj-Napoca trebuie sa demisioneze

Asociatia Pacientilor ii cere ministrului Sanatatii sa il demita pe managerul Spitalului Judetean din Cluj Napoca, dupa ce un nou-nascut a murit. Petru Susca, managerul spitalului, a anuntat ca nu are.

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca. Un copil a murit la 200 de metri de Clinica Chirurgie I

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca! Un copil nascut prematur a murit, la numai 200 de metri de spital, pentru ca managerul nu l-a lasat pe medicul care s-a ocupat de nastere sa faca.

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca. Un copil a murit la 200 de metri de spital

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca! Un copil nascut prematur a murit, la numai 200 de metri de spital, pentru ca managerul nu l-a lasat pe medicul care s-a ocupat de nastere, Constantin Ciuce,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )