Libnet.ro
UNICEF

05:30

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca. Un copil a murit la 200 de metri de Clinica Chirurgie I

Antena3 Antena3,
Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca. Un copil a murit la 200 de metri de Clinica Chirurgie I

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca! Un copil nascut prematur a murit, la numai 200 de metri de spital, pentru ca managerul nu l-a lasat pe medicul care s-a ocupat de nastere sa faca. continuă pe Antena3

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca. Un copil a murit la 200 de metri de spital

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca! Un copil nascut prematur a murit, la numai 200 de metri de spital, pentru ca managerul nu l-a lasat pe medicul care s-a ocupat de nastere, Constantin Ciuce,.

TRAGEDIE. Un copil nascut prematur la Spitalul Judetean din Cluj Napoca a murit. Managerul spitalului nu a lasat un medic sa il opereze

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca! Un copil nascut prematur a murit, la numai 200 de metri de spital, pentru ca managerul nu l-a lasat pe medicul care s-a ocupat de nastere, Constantin Ciuce,.

Asociatia pacientilor: Managerul spitalului judetean din Cluj-Napoca trebuie sa demisioneze

Asociatia Pacientilor ii cere ministrului Sanatatii sa il demita pe managerul Spitalului Judetean din Cluj Napoca, dupa ce un nou-nascut a murit. Petru Susca, managerul spitalului, a anuntat ca nu are.

Ce spune tatal copilului lasat sa moara la Cluj

Tatal copilului lasat sa moara langa Spitalul Judetean Cluj-Napoca a intervenit in direct prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre tragedie. Copilul meu mai putea avea o sansa, a spus Danut Sendroiu.

Cluj-Napoca: O fetita nascuta prematur a murit la 200 de metri de Spitalul Judetean

Caz incredibil la Cluj-Napoca, unde o fetita nascuta prematur a murit la nici 200 de metri de spital, informeaza B1 TV. Sara Maria s-a nascut prematur, iar parintii ei stiau ca micuta trebuie operata imediat.

Spitalul Judetean Buzau, locul in care sunt abandonati din ce in ce mai multi oameni

Spitalul a ajuns in ultima vreme o institutie de ocrotire sociala unde din ce in ce mai multi oameni bolnavi sau batrani sunt abandonati de rude, atunci cand sunt perceputi ca o povara. Multe persoane au fost uitate in Spitalul Judetean de Urgenta Buzau in prima jumatate a anului si la fel de multi au fost si cei care au murit pe patul de spital fara ca cineva drag sa le fie aproape.

VIDEO FOTO Imagini din avion: primele urme de asfalt pe autostrada A3 Gilau - Nadaselu de langa Cluj Napoca

O noua filmare din avion cu autostrada A3 Gilau - Nadaselu, aflata in constructie la vest de Cluj Napoca, a fost publicata de catre Asociatia Pro Infrastructura API). La pachet, asociatia a publicat si o serie de poze de pe santierul de 8,7 km. Noile imagini arata avansul lucrarilor pe tronsonul construit de constructorul roman UMB, in anumite puncte existand deja turnat un prim strat de asfalt. In plus, pe unele viaducte deja s-a inceput montarea predalelor si grinzilor.

Bacalaureat Matematica 2015 Cluj. Ce cred elevii de la mai multe licee tehnice: Prea usoare. Si un elev de clasa a X-a le putea face

Daca vrei sa ai un loc de munca asigurat, inscrie-te la Colegiului Tehnic Anghel Saligny din Cluj-Napoca, e mesajul unei pancarte intinsa pe gardul de langa intrarea in colegiu. Desi mesajul se adresa celor de clasa a VIII-a, zecile de liceeni ce si-au dat azi Bacalaureatul la Istorie sau Matematica, intrebati ce vreau sa faca mai departe, au raspuns la fel: nu stiu.

FOTO Sectia de terapie intensiva pentru bebelusi de la Spitalul Judetean Slatina se lasa asteptata

Legislatia intortocheata intarzie aparitia in premiera in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Slatina a unei sectii de terapie intensiva pentru nou-nascuti. Licitatia care va alege firma ce va reabilita sectia de neonatologie a spitalului slatinean se organizeaza acum pentru a doua oara in mai putin de trei luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )