Libnet.ro
UNICEF

19:45

Plangere penala pe numele celui mai bogat roman. Ce acuzatie i se aduce lui Ion Tiriac

Antena3 Antena3,
Plangere penala pe numele celui mai bogat roman. Ce acuzatie i se aduce lui Ion Tiriac

Fostul parlamentar Marius Marinescu intentioneaza sa ii faca plangere penala miliardarului Ion Tiriac, pentru partida de vanatoare care a devenit o traditie anuala. Marius Marinescu spune. continuă pe Antena3

Mihai Tudose: De azi nu mai e loc de nicio explicatie pentru un deces in spital din lipsa unui medicament. Partea blanda este plecarea acasa, mergand pana la plangere penala pentru neinfaptuirea obligatiilor de serviciu

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cursul diminetii a discutat impreuna cu ministrul Florian Bodog cu responsabilii privind aprovizionarea cu medicamente si sustine ca, incepand de astazi, nu mai este loc de nicio explicatie pentru un deces intr-un spital cauzat de lipsa unui medicament, iar partea cea mai blanda este plecarea acasa, dar se va merge pana la plangere penala pentru neinfaptuirea obligatiilor de serviciu la cei responsabili, cu schimbari legislative acolo unde este cazul.

Regele considerat cel mai bogat om care a trait vreodata pe Pamant. Avea o avere estimata la 400 de miliarde de dolari

Un rege african din secolul al XIV-lea a fost numit cel mai bogat om din istorie, intr-un top al celor mai bogati oameni ai tuturor timpurilor. Mansa Musa a domnit in perioada 1312 - 1337.

Plangere PENALA pe numele ministrului Sanatatii: MOR oameni din cauza lipsei imunoglobinei!

Lipsa imunoglobinei creaza haos in Ministerul Sanatatii. O persoana si-a pierdut viata, iar un medic a izbucnit in lacrimi cand a povestit ca un adolescent a incercat sa se sinucida.

Plangere penala pe numele lui Florian Bodog pentru conduita pasiva in criza imunoglobulinei

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) anunta ca sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si celelalte persoane responsabile au gestionat criza imunoglobulinei care a dus la decesul unei persoane, potrivit News. ro.

Plangere penala pe numele lui Florian Bodog pentru conduita pasiva in criza imunoglobulinei

ACTUALIZARE 14:26 Tudose spune ca nu il remaniaza pe Bodog din cauza crizei de imunoglobina si ca a fost gasita solutia pentru rezolvarea problemei Premierul Mihai Tudose le-a spus, miercuri, jurnalistilor, la Parlament, ca nu il remaniaza pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, din cauza crizei de imunoglobina si ca a fost gasita solutia pentru rezolvarea problemei, potrivit unei surse din presa. ------ Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) anunta ca sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si celelalte persoane responsabile au gestionat criza imunoglobulinei care a dus la decesul unei persoane, potrivit News. ro.

Mesajul emotionant transmis de medicul roman declarat cel mai bun angajat al celui mai mare spital din Londra despre moartea Regelui Mihai

Medicul Roxana Hotoboc, care a fost declarat cel mai bun angajat in luna februarie al celui mai mare spital din Londra, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook cu privire la disparitia Regelui Mihai.

Povestea celui mai ravnit model masculin din Romania. Adolescentul de 17 ani este cautat de marile case de moda din lume

Andrei Dobrin, un adolescent de 17 ani din Bistrita, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv modelul masculin al anului. Tanarul a reusit in ultimii doi ani sa urce pe podiumurile celor mai celebre case de moda din lume, dupa ce a fost descoperit, intamplator, pe Facebook.

Acord istoric. Patru tari pun bazele celui mai lung gazoduct din lume

Ciprul, Grecia, Israelul si Italia au semnat un protocol al unui acord de construire a celei mai lungi conducte submarine de gaze naturale din lume care sa aprovizioneze Europa, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )