Libnet.ro
UNICEF

14:15

Playoff Liga Campionilor: Celtic Glasgow obtine o calificare spectaculoasa si dramatica in faza grupelor

Antena3 Antena3,
Playoff Liga Campionilor: Celtic Glasgow obtine o calificare spectaculoasa si dramatica in faza grupelor

Celtic Glasgow a reusit sa intoarca senzational rezultatul din meciul tur cu Shakhter Karagandy si sa se califice in grupele Ligii Campionilor. Scotienii au pierdut prima mansa disputata in Kazahstan cu 2-0,. continuă pe Antena3

Steaua interesata de 11 jucatori: Cu cine isi va intari lotul pentru Liga Campionilor.

Steaua s-a calificat marti seara in grupele Ligii Campionilor, iar urmatorul pas pe care urmeaza sa-l faca ros-albastrii este sa-si intareasca echipa. Mihai Stoica anunta ca Steaua are o lista lunga cu 11 jucatori, din care cel mai probabil va transfera pe jumatate, potrivit Mediafax. Avem o lista cu jucatori carora le vom face oferte, iar daca din aceasta lista vom transfera cinci atunci ne vom declara multumiti, a declarat Stoica. Lista Stelei include urmatorii jucatori: Fundasi: Piotr .

Primele reactii dupa calificarea Stelei in Liga Campionilor: Ros-albasitrii ii vor pe ...

Steaua a reusit sa se califice in grupele Ligii Campionilor dupa ce a eliminat Legia Varsovia, in play-off, scor 2-2 1-1). Performanta ros-albastrilor vine dupa cinci ani de incercari, in care Steaua a visat la cea mai importanta competitie a fotbalului european. Stiam ca avem valoare sa trecem de Legia. La Bucuresti nu am avut rezultatul pe care ni-l doream, dar am reusit in seara asta sa marcam doua goluri si sa ne cream ocazii clare. Am spus inca dinainte n. r. de play-off) ca ambele .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )