Libnet.ro
UNICEF

18:15

Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde se va juca Super Bowl

Hotnews Hotnews,
 Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde se va juca Super Bowl

Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci hoteluri situate in apropierea stadionului din New York/New Jersey unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele Unite, precum si la biroul lui Rudolf Giuliani, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde va fi Super Bowl. ...

Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci hoteluri situate in apropierea stadionului din New York unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele Unite, precum si la biroul lui Rodolf Giuliani, informeaza Fox News, citat de Mediafax. Autoritatile din statele New York si New Jersey ancheteaza cazul scrisorilor suspecte trimise la hoteluri din jurul Stadionului MetLife din New York. Un alt plic suspect a fost primit la biroul fostului .

SUA: Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde va fi Super Bowl

Plicuri cu substante suspecte au fost trimise vineri la cinci hoteluri situate in apropierea stadionului din New York/New Jersey unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )