Libnet.ro
UNICEF

21:45

Se plimba printr-un parc din Sibiu cand a vazut doua eleve facand ceva naucitor. A scos telefonul si a filmat totul. Mars, nu mai comenta! FOTO

Antena3 Antena3,
Se plimba printr-un parc din Sibiu cand a vazut doua eleve facand ceva naucitor. A scos telefonul si a filmat totul. Mars, nu mai comenta! FOTO

O eleva de la Colegiul National Pedagogic Andrei Saguna din Sibiu a fost batuta de o tanara de la Liceul Tehnologic Avram Iancu. Incidentul s-a petrecut luni, dupa orele de curs, in Parcul Cetatii, scrie. continuă pe Antena3

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Ti se pare ireal!

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Se pare ca aceasta devenise din ce in ce mai serioasa, asa ca tanara se pregatea sa faca un.

Era intr-un autobuz din Timisoara, cand a vazut o doamna bine imbracata discutand cu soferul. Cand a realizat ce s-a intampla, a incremenit. Cine era si ce facea de fapt femeia VIDEO

Imagini absolut naucitoare dintr-un mijloc de transport in comun din Romania. La Timisoara, un autobuz care circula pe linia 33B a fost obligat sa stationeze timp de 15 minute intr-o statie de pe bulevardul.

Dupa modelul Aliantei Vestului, primarii din SIBIU si BRASOV au format Microregiunea Tara Fagarasului. Edilii NU mai stau la mila Guvernului si vor sa construiasca DRUM EXPRES pe cont propriu, cu finantare direct de la UE (FOTO)

Primarii localitatilor din judetele Sibiu si Brasov preiau modelul Aliantei Vestului Timisoara-Oradea-Aarad-Cluj) si anunta ca vor sa construiasca pe cont propriu un drum expres intre cele doua.

Dorel LOVESTE din nou! Corpurile de iluminat dintr-un parc din Arad au fost reparate cu banda adeziva

Un parc din Arad a fost reparat cu banda adeziva. Masura este una provizorie, anunta primaria. Parcul a fost vandalizat acum mai bine de doi ani, iar de atunci parcul Padurice nu a fost reamanejat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )