Libnet.ro
UNICEF

08:00

in plin scandal la DNA, Kovesi a participat la receptia de Ziua Statelor Unite: Ce alt personaj controversat si-a facut aparitia la Ambasada SUA (VIDEO)

B1 B1,
in plin scandal la DNA, Kovesi a participat la receptia de Ziua Statelor Unite: Ce alt personaj controversat si-a facut aparitia la Ambasada SUA (VIDEO)

Aparitie surprinzatoare la receptia de la Ambasada SUA la Bucuresti, care a avut loc marti de Ziua Nationala a Statelor Unite. Printre invitatii la eveniment s-a aflat nimeni altul decat generalul r). continuă pe B1

in plin scandal la DNA, Kovesi a participat la receptia de Ziua Statelor Unite: Ce alt personaj extrem de controversat si-a facut aparitia la Ambasada SUA (VIDEO)

Aparitie surprinzatoare la receptia de la Ambasada SUA la Bucuresti, care a avut loc marti de Ziua Nationala a Statelor Unite. Printre invitatii la eveniment s-a aflat nimeni altul decat generalul r).

Klaus Iohannis, mesaj DUR pentru guvern de la Ambasada SUA: Laura Codruta Kovesi, prezenta la receptia de Ziua Statelor Unite(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent marti seara la receptia organizata la Ambasada SUA din Bucuresti cu ocazia Zilei nationale a Statelor Unite. La eveniment au participat numerosi lideri politici, dar.

Elena Udrea, atac la sefa DNA: Kovesi este o bomba cu ceas

Aflata in plin scandal in interiorul Directiei Nationale Anticoruptie, sefa DNA este atacata dur de fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea. Kovesi e paranoia generalizata. E o bomba cu.

Publicatia Deutsche Welle: capat de linie la DNA. Kovesi n-a ascuns ca nu respecta deciziile CCR

Publicatia Deutsche Wellescrie ca s-a ajuns la capat de linie la DNA, iar daca sefa Directiei, Laura Codruta Kovesi, e dispusa sa sacrifice credibilitatea intregii institutii pentru a-si salva.

Ancheta interna la DNA. Kovesi a depus plangere penala in cazul publicarii inregistrarilor compromitatoare

Mesajul sefei DNA spune ca a depus plangere penala in cazul publicarii inregistrarilor compromitatoare. Laura Codruta Kovesi spune ca cel care a facut inregistrarile din sedinta.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )