Libnet.ro
UNICEF

13:15

O ploaie torentiala a facut prapad la Turnu Severin

Adevărul Adevărul,
O ploaie torentiala a facut prapad la Turnu Severin

O ploaie torentiala a facut prapad in Drobeta Turnu Severin, intr-o jumatate de ora locuintele mai multor severineni fiind inundate. in unele locuri apa trecea de un metru, iar disperati oamenii nu au mai asteptat echipele de interventie si au actionat cum au putut. continuă pe Adevărul

Un barbat a fost gasit mort intr-o camera de hostel, in Drobeta Turnu Severin

Un barbat de 29 de ani a fost gasit mort intr-o camera dintr-un hostel din Drobeta Turnu Severin, acolo unde se cazase vineri. Trupul tanarului a fost gasit de angajatii de la Hostelul Tineretului din municipiu,.

Un barbat de 29 de ani a fost gasit mort intr-o camera de hostel din Drobeta Turnu Severin

Un barbat de 29 de ani, care se cazase vineri la un hostel din Drobeta Turnu Severin, a fost gasit decedat, luni, intr-o camera a unitatii de cazare, medicii stabilind ca acesta nu avea urme de violenta pe corp.

FOTO Un barbat a fost gasit mort in camera unui hostel din Turnu Severin

Un tanar de 29 de ani, din Garla Mare,a fost gasit decedat de angajatii hostelului Tineretului din Drobeta Turnu Severin. Receptionerele au banuit ca s-a intamplat ceva cu clientul lor, dupa ce au batut luni dimineata la usa si acesta nu le-a raspuns.

Ploaie TORENTIALA pe Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe tronsonul cuprins intre kilometrii 189 si 220, traficul rutier se desfasoara in conditii de ploaie torentiala si vizibilitate scazuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )