Libnet.ro
UNICEF

08:45

FOTO Un barbat a fost gasit mort in camera unui hostel din Turnu Severin

Adevărul Adevărul,
FOTO Un barbat a fost gasit mort in camera unui hostel din Turnu Severin

Un tanar de 29 de ani, din Garla Mare,a fost gasit decedat de angajatii hostelului Tineretului din Drobeta Turnu Severin. Receptionerele au banuit ca s-a intamplat ceva cu clientul lor, dupa ce au batut luni dimineata la usa si acesta nu le-a raspuns. continuă pe Adevărul

Un barbat a fost gasit mort intr-o camera de hostel, in Drobeta Turnu Severin

Un barbat de 29 de ani a fost gasit mort intr-o camera dintr-un hostel din Drobeta Turnu Severin, acolo unde se cazase vineri. Trupul tanarului a fost gasit de angajatii de la Hostelul Tineretului din municipiu,.

VIDEO Actorul David Legeno, cunoscut pentru rolul din Harry Potter, a fost gasit mort, in California

Actorul britanic David Legeno, care a jucat rolul unui varcolac in franciza Harry Potter, a fost gasit mort de un grup de excursionisti, intr-o zona izolata din apropiere de Death Valley, California SUA), au declarat, vineri, reprezentanti ai politiei, scrie Mediafax.

California: Actorul David Legeno, cunoscut din seria Harry Potter, a fost gasit mort in Death Valley

Actorul britanic David Legeno, care joaca rolul unui varcolac in saga fantastica Harry Potter, a fost gasit mort in Death Valley, California, relateaza AFP. Potrivit politiei, actorul, in varsta de 50 de.

Un actor din Harry Potter a fost gasit mort in Valea Mortii din California

Actorul britanic David Legeno, care a interpretat rolul varcolacului Fenrir Greyback in trei filme din seria Harry Potter, a fost gasit mort in Parcul National Death Valley Valea Mortii), o zona izolata din California, informeaza Reuters.

Un barbat de 29 de ani a fost gasit mort intr-o camera de hostel din Drobeta Turnu Severin

Un barbat de 29 de ani, care se cazase vineri la un hostel din Drobeta Turnu Severin, a fost gasit decedat, luni, intr-o camera a unitatii de cazare, medicii stabilind ca acesta nu avea urme de violenta pe corp.

Dramatic! Iubitul unei vedete din Glee, gasit mort in camera de hotel

Drama pentru inca o vedeta din Glee. Iubitul actritei Becca Tobin, Matt Bendick, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Philadelphia.

Cluj: Un batran disparut de acasa de trei zile a fost gasit decedat, intr-o vale

Corpul neinsufletit al unui barbat in varsta de 82 de ani, disparut de la locuinta sa de trei zile, a fost gasit mort, sambata, de membrii familiei, intr-o vale din comuna clujeana Feleacu, informeaza.

Cadavrul unei femei a fost gasit in albia raului Arges, prezentand o leziune in zona capului

Cadavrul unei femei a fost gasit, sambata, in albia raului Arges, relateaza Mediafax. Cum in zona capului a fost descoperita o leziune, politia a dechis o ancheta pentru stabilirea cauzei mortii, precum si.

Paznicul unui camin studentesc din Cluj a murit in timpul serviciului

Un barbat de 53 de ani, paznic la un camin studentesc din Cluj, a fost gasit mort, sambata, 12 iulie, in jurul orei 14. Paznicul a decedat in timpul serviciului.

Un nou-nascut a fost gasit, abandonat, intr-o scara de bloc din Alexandria

Copilul a fost descoperit in scara blocului de o familie care se intorcea de dimineata de la o nunta. Politistii au dat si de urma mamei, o femeie de 25 de ani care locuia in zona. S-a intocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )