Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ploiesti: Mai multi consilieri locali si viceprimarul Iulian Teodorescu, chemati la audieri la DNA

Hotnews Hotnews,
 Ploiesti: Mai multi consilieri locali si viceprimarul Iulian Teodorescu, chemati la audieri la DNA

Mai multi consilieri ploiesteni, intre care si viceprimarul Iulian Teodorescu, vor fi audiati, marti, de procurorii DNA Ploiesti, acestia spunand ca nu li s-a comunicat ce vizeaza ancheta. Viceprimarul Iulian Teodorescu a declarat luni seara, pentru Agerpres, ca a fost convocat telefonic sa se prezinte marti la audieri la sediul DNA Ploiesti, insa nu stie despre ce ancheta este vorba. continuă pe Hotnews

Asiguratorii cu cei mai multi bani pusi deoparte pentru despagubiri

Prin natura activitatii lor, asiguratorii trebuie sa constituie rezerve la vanzarea unei polite, pentru a putea respecta obligatiile viitoare fata de clienti. Cu toate acestea, multe companii constituie rezerve mai mici decat este necesar, iar daunele.

Cum sa ai mai multi bani. 6 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre bani

Intr-o perioada precum cea prezenta este important sa stii cat mai multe despre bani, despre gestionarea lor si, de ce nu, despre multiplicarea lor. Mai mult ca oricand, este bine sa asculti parerile expertilor.

Tot mai multi romani merg la cinematograf. Numarul lor a crescut cu 13,8%

Romania se numara printre cele opt tari europene in care, in 2013, s-a inregistrat o crestere a numarului de spectatori in cinematografe. Astfel, au fost vandute cu 13,8% mai multe bilete, in conditiile in care, la nivelul Uniunii Europene, numarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )