Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL acuza PSD si ALDE pentru amnarea referendumului pentru Familie

Hotnews Hotnews,
 PNL acuza PSD si ALDE pentru amnarea referendumului pentru Familie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Tulcea, ca partidele aflate la guvernare, PSD si ALDE, sunt vinovate de amanarea referendumului pentru familie, incercand in acest fel sa arunce responsabilitatea asupra PNL pentru a castiga electoral, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Tariceanu bate saua ca sa priceapa Dragnea: Varianta optima la alegerile prezidentiale este un candidat comun PSD-ALDE

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca varianta optima pentru alegerile prezidentiale este o candidatura comuna PSD- ALDE, sustinand ca, daca social-democratii vor accepta, atunci se va merge cu o candidatura unica. Potrivit unor surse politice, Tariceanu ar vrea ca el sa fie candidatul sustinut de coalitia PSD-ALDE.

Deputat liberal: Intentia PSD-ALDE de a aduce Justitia sub control are ca efect imediat posibilitatea ca Romania sa piarda MILIARDE DE EURO din bani europeni

Deputatul PNL Bogdan Hutuca avertizeaza ca Romania risca sa piarda fonduri europene importante daca actuala guvernare continua procesul de readucere a justitiei sub control politic. Intentia PSD si ALDE .

Hutuca: Intentia PSD-ALDE de a aduce Justitia sub control are ca efect imediat posibilitatea ca Romania sa piarda miliarde de euro din bani europeni

Deputatul PNL Bogdan Hutuca a declarat, miercuri, faptul ca Romania ar putea pierde fonduri europene daca PSD si ALDE continua asaltul asupra Justitiei.

Ruptura in coalitia PSD-ALDE: Dragnea si Tariceanu, decizii complet opuse pe unul dintre subiectele momentului

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca nu va participa la evenimentul organizat la Palatul Cotroceni de Ziua Europei, explicand ca a luat aceasta decizie pentru ca, in opinia sa, seful statului ar fi.

VIRAL. Cum esti furat la drumul mare, chiar cand parlamentarii PSD-ALDE plang de mila hotilor. Ce tara e asta? Cand vom deschide ochii si nu vom mai accepta minciuna si hotia?

Chiar cand alesii PSD si ALDE plang de mila infractorilor si dau legi in sprijinul acestora, iar ministrul Justitiei vorbeste despre despagubirea bietilor condamnati care stau in puscarii in conditii.

Tariceanu se viseaza presedinte si arunca in aer coalitia de guvernare: Varianta optima la alegerile din 2019 este o candidatura unica PSD-ALDE

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a venit vineri cu ideea unui candidat unic din partea actualei coalitii de guvernare la alegerile prezidentiale din 2019, subiect care a parut sa il ir.

Propunere PSD: Referendumul pentru familia traditionala, pe 10 iunie

Deputatul PSD Florin Iordache a anuntat ca referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc pe 10 iunie. Peste trei milioane de romani au semnat o initiativa a Coalitiei pentru Familie, prin care.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )