Libnet.ro
UNICEF

14:30

PNL Arad si-a stabilit listele pentru alegerile parlamentare

Adevărul Adevărul,
PNL Arad si-a stabilit listele pentru alegerile parlamentare

PNL Arad a stabilit listele de candidati pentru alegerile parlamentare din data de 11 decebrie 2016. Aceste liste aqu fost aprobate de Biroul Politic Judetean si urmeaza a fi aprobate de conducerea centrala a partidului, luni. continuă pe Adevărul

UDMR Bihor a depus listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare

UDMR Bihor a depus la Biroul Electoral Judetean BEJ) din incinta Institutiei Prefectului listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

USR a depus la BEC listele de sustinatori pentru alegerile parlamentare

Uniunea Salvati Romania a depus vineri la Biroul Electoral Central listele de sustinatori pentru alegerile parlamentare si urmeaza sa primeasca dovada prin care poate prezenta liste de candidati in toate circumscriptiile electorale.

PNL Timis si-a finalizat listele parlamentare. Pe primul loc la Senat este Alina Gorghiu, in locul ramas liber prin demisia lui Blaga

Biroul Politic Judetean al PNL Timis a anuntat, vineri seara, primele locuri pe listele de candidati pentru Parlament la alegerile din acest an.

Uniunea Salvati Romania a depus la Biroul Electoral Central listele de semnaturi pentru alegerile parlamentare

Uniunea Salvati Romania a depus vineri la Biroul Electoral Central listele de semnaturi pentru inscrierea la alegerile parlamentare si urmeaza sa primeasca dovada prin care poate prezenta liste de candidati in toate circumscriptiile electorale, anunta News. ro. USR a depus liste cu 350 de mii de semnaturi, a anuntat presedintele formatiunii, Nicusor Dan.

USR a depus 350.000 de semnaturi pentru alegerile parlamentare. Nicusor Dan va candida la Camera

Uniunea Salvati Romania a depus la Biroul Electoral Central 350. 000 de semnaturi pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar liderul USR, Nicusor Dan, a declarat ca, probabil, va candida pentru Camera Deputatilor.

Sondaj: Majoritatea americanilor sunt dezgustati de actuala campanie pentru alegerile prezidentiale

Circa 80% dintre americanii intervievati in cadrul unui sondaj au marturisit ca sunt dezgustati de modul cum decurge actuala campanie electorala pentru presedintia SUA, iar 70% cred ca aceasta campanie afecteaza imaginea Statelor Unite in lume, relateaza vineri agentia EFE, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )