Libnet.ro
UNICEF

06:15

PNL ataca la Curtea Constitutionala hotararea privind obligativitatea persoanelor convocate de a participa la Comisia SRI. Orban: Nu putem accepta ca orice cetatean al Romaniei sa fie la cheremul unui interlop gen Claudiu Manda

Hotnews Hotnews,
 PNL ataca la Curtea Constitutionala hotararea privind obligativitatea persoanelor convocate de a participa la Comisia SRI. Orban: Nu putem accepta ca orice cetatean al Romaniei sa fie la cheremul unui interlop gen Claudiu Manda

PNL va ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) Hotararea Parlamentului de modificare a Regulamentului Comisiei de control al activitatii SRI privind obligativitatea persoanelor de a participa la acest for daca sunt convocate, a anuntat luni presedintele partidului, Ludovic Orban, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Romanii nu trebuie sa fie la cheremul unui interlop! PNL ataca la CCR hotararea ce obliga persoanele convocate sa participe la Comisia SRI

PNL va ataca la Curtea Constitutionala Hotararea Parlamentului ce priveste obligativitatea persoanelor convocate de a participa la sedintele Comisiei de control al SRI. Biroul Executiv a luat.

Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in cazul Belina

ACTUALIZARE 19:28 Turcan ii cere demisia lui Tariceanu: Ati confirmat ca ati devenit instrumentul lui Dragnea Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a cerut astazi demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, afirmand ca prin sesizarea facuta la CCR in cazul Belina acesta a devenit instrumentul lui Dragnea pentru blocarea identificarii si sanctionarii coruptiei. ------------ Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sesizat, astazi, Curtea Constitutionala CCR) privind un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina, informeaza camera superioara prin intermediul unui comunicat de presa.

Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in cazul Belina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sesizat, astazi, Curtea Constitutionala CCR) privind un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina, informeaza camera superioara prin intermediul unui comunicat de presa.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis suspendarea temporara a presedintelui Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis, vineri, suspendarea temporara a presedintelui prorus Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de a semna decretul de numire a ministrului Apararii, relateaza site-ul deschide. md. , potrivit Mediafax.

Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in cazul dosarului Belina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la un conflict juridic de natura constitutionala creat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina,.

Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in cazul dosarului Belina

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a sesizat luni Curtea Constitutionala cu privire la un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvernul Romaniei, pe de o parte si Ministerul Public 65506; Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, pe de alta parte, in cazul dosarului penal in cazul Belina.

Igor Dodon a fost suspendat temporar de Curtea Constitutionala din functia de presedinte al Republicii Moldova

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza ministrului Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, a hotarat Curtea Constitutionala din tara vecina, potrivit ProTv Chisinau.

Curtea Constitutionala i-a suspendat presedintelui moldovean Igor Dodon atributia de a il numi pe ministrul Apararii

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza in functia de ministru al Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, Curtea Constitutionala din tara vecina suspendandu-i lui Igor Dodon aceasta atributie, potrivit ProTv Chisinau.

Curtea Constitutionala a Spaniei, atacata dupa suspendarea autonomiei Cataloniei (FOTO)

Guvernul spaniol a activat sambata articolul 155 din Constitutie si a suspendat autonomia regiunii Catalonia. Imediat, au venit si primele efectele ale deciziei guvernului, Curtea Constitutionala a Spaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )