Libnet.ro
UNICEF

09:30

PNL cere un nou vot in cazul Oprea. Dragnea: Liberalii sunt ipocriti. Acceptam reluarea votului

B1 B1,
PNL cere un nou vot in cazul Oprea. Dragnea: Liberalii sunt ipocriti. Acceptam reluarea votului

PNL a transmis ca luni va cere in plen reluarea votului in cazul lui Gabriel Oprea. Anuntul vine in aceeasi zi in care sunt anuntate mai multe proteste in Bucuresti si in t. continuă pe B1

Vicepresedintele Senatului: Votul in cazul Oprea nu poate fi reluat

Vicepresedintele Senatului, social-democratul Ioan Chelaru, a declarat joi, ca indiferent cine cere reluarea votului in cazul Oprea, acest lucru nu se poate intampla, sugerand ca singura.

UPDATE PNL cere reluarea votului in Senat pentru cererea de urmarire penala a lui Gabriel Oprea/ Si Dragnea si Tariceanu sunt de acord

Partidul National Liberal a anuntat ca luni va solicita reluarea votului in Senat in cazul inceperii urmaririi penale impotriva lui Gabriel Oprea si ii cere presedintelui PSD Liviu Dragnea sa accepte aceasta propunere. UPDATE 2 Si Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului si liderul ALDE, s-a declarat favorabil propunerii, daca PNL gaseste temei regulamentar. UPDATE Liviu Dragnea s-a declarat de acord cu propunerea. El a afirmat ca PSD nu va avea niciun fel de ezitare daca se va ajunge in aceasta situatie si nu va bloca reluarea votului. Orice procedura care ar duce la reluarea votului nu va fi blocata de PSD, ba dimpotriva. Daca se va ajunge din nou la vot eu sunt absolut sigur ca voi fi acolo, ca spectator, a spus Dragnea in conferinta de presa sustinuta la Murighiol, in Delta Dunarii, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

PSD si PNL vor reluarea votului in cazul Oprea. Un senator jurist sustine ca procedura este imposibila, insa liberalii invoca Constitutia

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca este de acord cu solicitarea liberalilor de a fi reluat votul de incepere a urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Cu toate astea, votul poate fi reluat numai in cazul in care procurorii trimit, in baza unor probe noi, o alta cerere de urmarire penala.

Liviu Dragnea, despre cazul Oprea: Sa isi asume vina cei care l-au creat pe Gabi Oprea si i-au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca cei care au creat UNPR at trebui sa isi asume cazul Oprea: L-au creat pe Gabi Oprea si i-au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul. Dragnea.

UPDATE. Proteste in marile orase fata de votul senatorilor in cazul Oprea - FOTO/VIDEO

Mii de oameni din mai multe orase ale tarii au iesit in strada, joi seara, pentru a cere dreptate in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care si-a pierdut viata in timp ce deschidea coloana oficiala pentru fostul mi.

Proteste in marile orase impotriva votului in cazul Oprea - FOTO/VIDEO

Mii de oameni din mai multe orase ale tarii au iesit in strada, joi seara, pentru a cere dreptate in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care si-a pierdut viata in timp ce deschidea coloana oficiala pentru fostul mi.

Vointa senatorilor in cazul Oprea inseamna ca actul de justitie nu mai poate fi infaptuit

ACTUALIZARE 14:53 Votul senatorilor prin care a fost respinsa cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa inseamna ca actul de justitie nu mai poate fi infaptuit, a transmis astazi Directia Nationala Anticoruptie DNA), intr-un comunicat de presa. *ACTUALIZARE 11:33 Alina Gorghiu: Circul de ieri din Senat, inca un motiv pentru reforma parlamentara *ACTUALIZARE 08:23 Politistul Godina, despre votul senatorilor: imi e sila; e unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist *Iohannis, despre votul in cazul Oprea: Senatorii nu au inteles ca vinovatia sau nevinovatia nu e stabilita de Parlament.

PNL cere reluarea votului in Senat in cazul lui Gabriel Oprea

Senatorii liberali solicita reluarea votului, in cazul cererii DNA privind incuviintarea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, in dosarul mortii politistului Gigina. Invitat la Sinteza zilei,.

Iohannis, despre cazul Oprea: Cum sa aiba oamenii incredere in Parlament, cand acolo sunt unii condamnati penal? Sa inteleaga ca nu voteaza vinovatia cuiva

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou Parlamentul pentru votul dat in cazul Gabriel Oprea. Seful statului sustine ca alesii ar trebui sa voteze favorabil toate solictiarile Justitiei, pentru ca vinovatia se stabileste in fata judecatorilor. De asemenea, seful statului le cere politicienilor cu probleme penale sa faca un pas in spate pana primesc o sentinta definitiva.

Dragnea: Cazul Oprea sa si-l asume cei care au creat UNPR, care l-au creat pe Gabi Oprea si care au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul

Cazul senatorului Gabriel Oprea ar trebui asumat de cei care au creat UNPR, care l-au creat pe Gabi Oprea si care au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul, a afirmat joi presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmand si ca PSD nu va bloca o procedura de reluare a votului in cazul cererii de urmarire penala a fostului ministru, ba dimpotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )