Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE. Proteste in marile orase fata de votul senatorilor in cazul Oprea - FOTO/VIDEO

Antena3 Antena3,
UPDATE. Proteste in marile orase fata de votul senatorilor in cazul Oprea - FOTO/VIDEO

Mii de oameni din mai multe orase ale tarii au iesit in strada, joi seara, pentru a cere dreptate in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care si-a pierdut viata in timp ce deschidea coloana oficiala pentru fostul mi. continuă pe Antena3

Proteste in marile orase impotriva votului in cazul Oprea - FOTO/VIDEO

Mii de oameni din mai multe orase ale tarii au iesit in strada, joi seara, pentru a cere dreptate in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care si-a pierdut viata in timp ce deschidea coloana oficiala pentru fostul mi.

Integritate, nu imunitate! Proteste in marile orase din tara fata de votul senatorilor in cazul Gabriel Oprea

Sute de persoane au protestat, joi seara, la Cluj-Napoca, fata de votul din Senat, de la inceputul saptamanii, in cazul Gabriel Oprea, cateva zeci de persoane iesind si in centrele.

Mitinguri de protest fata de votul Senatului in cazul Oprea, anuntate in Bucuresti si in alte sapte mari orase

Mii de oameni si-au anuntat prezenta la mai multe mitinguri care ar urma sa aiba loc, joi, in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati, in semn de protest fata de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Klaus Iohannis, despre votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Politicienii care blocheaza actul de justitie nu se vor bucura niciodata de respectul si increderea cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis este profund dezamagit de votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea, considerand ca vinovatia sau nevinovatia unui om nu este stabilita de un vot in plen, a.

Ce metoda a ales un vrancean ca sa-i incurajeze pe tineri sa iasa, joi seara, in strada, la protestul fata de votul Parlamentului in cazul Oprea

Sebastian Oancea, un jurnalist vrancean care publica pentru site-ul Justitie Curata, a ales sa-si tatueze pe brat mesajul The day we give up is the day we die Ziua in care renuntam este ziua in care murim).

Votul scandalos din Senat pentru protejarea lui Oprea scoate Romania in strada. Mii de bucuresteni anunta revoltati ca vor participa la protestul din fata Parlamentului. Se trezesc si marile orase din tara

Mii de persoane anunta, pe retelele de socializare, ca vor participa la protestul organizat, joi seara, in Capitala, ca reactie la votul de luni al Senatorilor, care au respins cererea procurorilor anticoruptie privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, in legatura cu moartea politistului Bogdan Gigina.

Proteste de amploare in marile orase din Germania: Mii de oameni au iesit in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de preconizatele parteneriate comerciale cu SUA si Canada

Mii de germani au iesit in strada la Koln pentru a protesta fata de planuitele parteneriate comerciale cu SUA si Canada, TTIP si CETA, informeaza Deutsche Welle. Purtand perechi de pantofi de.

Reactia mamei politistului Bogdan Gigina, dupa votul senatorilor in cazul urmaririi penale a lui Gabriel Oprea

Senatorii au votat luni impotriva cererii DNA privind urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa. S-au inregistrat 45 de voturi pentru si 73.

Cel mai cunoscut politist se declara scarbit de situatia lui Gabriel Oprea. Marian Godina este revoltat de votul senatorilor care blocheaza Justitia: imi este sila. Este unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist

Marian Godina a fost revoltat de decizia senatorilor de a respinge solicitarea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Marian Godina a scris, luni seara, pe pagina sa de Facebook, ca acesta este unul dintre momentele in care ii pare rau ca este politist.

Organizarea JO, o provocare pentru marile orase ale lumii!

Concurenta dintre tari si orase pentru gazduirea Jocurilor Olimpice ramane la fel de puternica in ciuda problemelor financiare si de securitate cu care se confrunta intreaga lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )