Libnet.ro
UNICEF

05:00

PNL, Pro Romania si USR PLUS cer capul lui Arsene

România Liberă România Liberă,
PNL, Pro Romania si USR PLUS cer capul lui Arsene

Mai multe formatiuni politice au cerut marti demisia presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel. continuă pe România Liberă

IASI: Consilierii municipali USR PLUS ii cer primarului Mihai Chirica sa isi asume obiectivele de mandat

Cei noua consilieri locali USR PLUS Iasi anunta ca i-au trimis, ieri, primarului Mihai Chirica propunerile lor de proiecte pentru a fi luate in considerare in elaborarea bugetului pe anul 2021.

Viceprimarul USR-PLUS al Timisoarei, ales si cu voturile PSD. Cel al PNL mai asteapta Fritz spune ca nu stie ce combinareli fac liberalii la Consiliul Judetean

Conflictul USR PLUS-PNL continua la Timisoara. Ruben Latcau, din partea USR PLUS, a fost ales viceprimar si cu voturile PSD. Al doilea viceprimar, Cosmin Tabara propus de PNL, a fost votat doar de cei opt liberali din consiliul local, neobtinand postul.

Razboi PNL - USR PLUS la Timis

La aproape doua luni de la alegerile locale, PNL si USR PLUS nu au reusit sa incheie aliante peste t.

VIDEO Continua neintelegerile intre PNL-USR PLUS la Timisoara. impartirea functiilor, misiune imposibila

PNL si USR PLUS nu reusesc sa se inteleaga pentru formarea unei majoritati in Consiliul Local Timisoara si in Consiliul Judetean Timis.

Alianta USR PLUS: BEC Dambovita ne-a interzis azi folosirea pancartelor prin care sustinatorii nostri prezinta angajamentele din programul de guvernare

Dupa interzicerea sloganului, BEC Dambovita ne-a interzis si prezentarea programului de guvernare, arata reprezentantii Aliantei USR PLUS intr-un comunicat transmis sambata. La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscriptie BEC) Dambovita a interzis azi Aliantei USR PLUS si folosirea pancartelor prin care sustinatorii nostri prezinta angajamentele din programul de guvernare precum Fara penali in functii publice, Fara pensii speciale, Cetatenie digitala, impadurim Romania si combatem taierile ilegale prin DNA-ul Padurilor, mai precizeaza documentul. Alianta USR PLUS va contesta si aceasta decizie la Biroul Electoral Central.

Alianta USR-PLUS: Dupa interzicerea sloganului, BEC Dambovita ne-a interzis si prezentarea programului de guvernare |DOCUMENT

La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscriptie BEC) Dambovita a interzis sambata Aliantei USR-PLUS si folosirea pancartelor prin care sustinatorii nostri prezinta angajamentele din programul de guvernare precum Fara penali in functii publice, Fara pensii speciale, Cetatenie digitala, impadurim Romania si combatem taierile ilegale prin DNA-ul Padurilor, transmite Alianta intr-un comunicat de presa.

USR-PLUS: Dupa interzicerea sloganului, BEC Dambovita ne-a interzis si prezentarea programului de guvernare

La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscriptie BEC) Dambovita a interzis sambata Aliantei USR-PLUS si folosirea pancartelor prin care sustinatorii nostri prezinta angajamentele din programul de guvernare precum Fara penali in functii publice, Fara pensii speciale, Cetatenie digitala, impadurim Romania si combatem taierile ilegale prin DNA-ul Padurilor, transmite Alianta intr-un comunicat de presa, conform News. ro.

BEC a decis ca Alianta USR-PLUS poate folosi sloganul O Romanie fara hotie

Biroul Electoral Central BEC) a admis sesizarea Aliantei USR-PLUS privind decizia BEJ Dambovita care a admis sesizarea PSD privind folosirea sloganului O Romanie fara hotie, pe motiv ca este discriminatoare si defaimatoare. Prin urmare, Alianta poate utiliza acest slogan de campanie, scrie news. ro. in schimb, BEC a respins contestatiile formulate de PSD la Timis si a Giurgiu privind campania pe Facebook. Biroul Electoral de Circumscriptie Dambovita hotarase joi sa admita sesizarea PSD care a cerut interzicerea promovarii sloganului O Romanie fara hotie al Aliantei USR-PLUS pe motiv de defaimare.

USR-PLUS a facut plangere penala. Acuza o inselatorie electorala de proportii in plina desfasurare

Alianta USR-PLUS anunta ca a depus marti o plangere penala pentru inselaciune si pentru impiedicarea exercitarii drepturilor electorale, acuzand ca, sub aparenta unui sondaj de opinie, are loc o inselatorie electorala de proportii.

SIBIU USR PLUS solicita conducere militara la DSP si Spitalul Judetean

Alianta USR PLUS solicita Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si Ministerului Sanatatii sa desemneze conducere militara la Directia de Sanatate Publica DSP) si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )