Libnet.ro
UNICEF

07:45

Poate fi Asociatia iArt Europa o solutie pentru iesirea din saracie a unor artisti plastici? Pictorul Dan Cumpata a incercat sa ofere un raspuns prin lansarea la Iasi a sediului asociatiei.

Adevărul Adevărul,
Poate fi Asociatia iArt Europa o solutie pentru iesirea din saracie a unor artisti plastici? Pictorul Dan Cumpata a incercat sa ofere un raspuns prin lansarea la Iasi a sediului asociatiei.

Interviuri personalizate pentru cei care se inscriu in program, conferinte cu personalitati din arta si din domeniul business, atat din tara, cat si din strainatate, expozitii personale la nivel national si international sunt doar cateva solutii pe care Asociatia iArt Europa le ofera artistilor in cautare de promovare. continuă pe Adevărul

Poate fi Asociatia iArt Europa o solutie pentru iesirea din saracie a unor artisti plastici? Pictorul Dan Cumpata a incercat sa ofere un raspuns prin lansarea la Iasi a sediului asociatiei

Interviuri personalizate pentru cei care se inscriu in program, conferinte cu personalitati din arta si din domeniul business, atat din tara, cat si din strainatate, expozitii personale la nivel national si international sunt doar cateva solutii pe care Asociatia iArt Europa le ofera artistilor in cautare de promovare.

Celebrul pictor de origine ieseana Dan Cumpata participa la lansarea la Iasi a sediului iArt Europa

IArt-Europa, una dintre cele mai importante asociatii internationale ale artistilor plastici din domeniul domeniile pictura, grafica, sculptura, fotografie, arta electronica, isi inaugureaza sediul la Iasi.

Activitatea Primariei Bucuresti e blocata de lupta pentru putere din consiliul general. Prefectura a suspendat hotararile adoptate in ultimele 5 luni. Pistele de biciclete din centrul Capitalei, largirea str. Fabrica de Glucoza, fuziunea RADET cu ELCEN -

Activitatea Primariei Capitalei e blocata de cinci luni din cauza luptelor pentru putere din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, a atacat in instanta sedinta ordinara de Consiliul General care a avut loc pe 23 iulie, iar toate hotararile adoptate atunci sunt suspendate de drept. De altfel, Prefectul a atacat in instanta toate hotararile de Consiliu General adoptate din luna aprilie - cand s-a destramat alianta locala USL - si pana in prezent. E vorba de zeci de acte normative atacate pe motiv ca au fost adoptate in sedinte de indata sau nu s-au respectat prevederile legale.

Argaseala se plange de distantele mari pe care le are de parcurs Steaua pentru meciurile din Grupa J a Ligii Europa

Valeriu Argaseala, presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, este multumit de tragerile la sorti din LIga Europa, dar isi face griji din cauza distantelor mari pe care echipa trebuie sa le parcurga intre meciuri. Steaua este in Grupa J alaturi de Dinamo Kiev, Rio Ave si Aalborg.

Microbuze pentru elevii din Teleorman. Ponta: Copiii sunt cea mai importanta investitie

Inca 14 microbuze pentru transportul copiilor la scoala au ajuns azi la primarii din Teleorman. Pana in noiembrie, administratiile locale din judet vor primi 30 de masini de la Guvern. Premierul Victor Ponta a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )