Libnet.ro
UNICEF

21:30

Microbuze pentru elevii din Teleorman. Ponta: Copiii sunt cea mai importanta investitie

Antena3 Antena3,
Microbuze pentru elevii din Teleorman. Ponta: Copiii sunt cea mai importanta investitie

Inca 14 microbuze pentru transportul copiilor la scoala au ajuns azi la primarii din Teleorman. Pana in noiembrie, administratiile locale din judet vor primi 30 de masini de la Guvern. Premierul Victor Ponta a. continuă pe Antena3

EXCLUSIV. Cum au mimat ministrii din Guvernul Ponta ca doneaza sange

Campania de donare de sange de saptamana trecuta, la care au participat patru demnitari din Guvernul Ponta, a fost, in realitate, doar un exercitiu de imagine publica. Surse bine informate spun ca de fapt ministrii nu au donat sange. Mai mult chiar, directorul Institutului de Transfuzii Sanguine a recunoscut ca a incalcat regulamentul pentru ca momentul mediatic sa aiba loc.

Activitatea Primariei Bucuresti e blocata de lupta pentru putere din consiliul general. Prefectura a suspendat hotararile adoptate in ultimele 5 luni. Pistele de biciclete din centrul Capitalei, largirea str. Fabrica de Glucoza, fuziunea RADET cu ELCEN -

Activitatea Primariei Capitalei e blocata de cinci luni din cauza luptelor pentru putere din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, a atacat in instanta sedinta ordinara de Consiliul General care a avut loc pe 23 iulie, iar toate hotararile adoptate atunci sunt suspendate de drept. De altfel, Prefectul a atacat in instanta toate hotararile de Consiliu General adoptate din luna aprilie - cand s-a destramat alianta locala USL - si pana in prezent. E vorba de zeci de acte normative atacate pe motiv ca au fost adoptate in sedinte de indata sau nu s-au respectat prevederile legale.

Victor Ponta il taxeaza pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importanta investitie

Premierul Victor Ponta l-a taxat, vineri, pe Klaus Iohannis, privind afirmatia facuta de candidatului ACL la prezidentiale, care a spus ca a investit in copii, scrie Digi 24. Cat timp voi fi nu doar.

DROGUL teroristilor sinucigasi! inainte sa se arunce in aer, COPIII sunt injectati pentru a fi mai AGRESIVI

Autoritatile afgane sunt alarmate de noua metoda de pregatire a teroristilor sinucigasi. Talibanii ii injecteaza pe viitori criminali cu un drog care ii imping spre sinucidere, se arata intr-un material.

DNA: Sefa Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman, retinuta pentru trafic de influenta

Directorul general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, Floarea Alesu, a fost retinuta la cererea procurorilor DNA, fiind acuzata de doua infractiuni de trafic.

Sefa Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman, retinuta pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus ieri re and tinerea directorului general al Direc and tiei Generale de Asisten and ta Sociala and si Protec and tia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, pentru savar and sirea a doua infrac and tiuni de trafic de influen and ta. Ea va fi prezentata astazi Tribunalului Bucure and sti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Argaseala se plange de distantele mari pe care le are de parcurs Steaua pentru meciurile din Grupa J a Ligii Europa

Valeriu Argaseala, presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, este multumit de tragerile la sorti din LIga Europa, dar isi face griji din cauza distantelor mari pe care echipa trebuie sa le parcurga intre meciuri. Steaua este in Grupa J alaturi de Dinamo Kiev, Rio Ave si Aalborg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )