Libnet.ro
UNICEF

05:30

Politia belgiana a dejucat un nou atac terorist: Doi suspecti au fost arestati

Antena3 Antena3,
Politia belgiana a dejucat un nou atac terorist: Doi suspecti au fost arestati

Politia belgiana a arestat doi barbati suspectati de planuirea unui atac pe teritoriul tarii dupa perchezitii efectuate vineri seara, au anuntat sambata procurori federali, relateaza Reuters. Cei. continuă pe Antena3

Majoritatea germanilor se asteapta la un nou atac terorist in tara lor

Majoritatea germanilor se asteapta ca un alt atac terorist islamist sa fie comis in tara lor in urmatoarele luni, insa nu intentioneaza sa faca schimbari legate de activitatile de zi cu zi din cauza unor astfel de temeri. Aceasta este concluzia unui sondaj de opinie realizat de YouGov, ce a fost dat publicitatii sambata, transmite DPA.

Sondaj: Majoritatea germanilor se asteapta la un nou atac terorist in tara lor, dar nu au de gand sa isi schimbe activitatile zilnice

Majoritatea germanilor se asteapta ca un alt atac terorist islamist sa fie comis in tara lor, in urmatoarele luni, dar au declarat ca nu isi vor schimba activitatile zilnice din cauza acestei preocupari, potrivit rezultatelor unui studiu difuzat sambata, anunta Agerpres, citand agentia DPA.

Politia belgiana a dejucat un nou atac: doi barbati au fost arestati

Politia belgiana a arestat doi barbati suspectati de planuirea unui atac pe teritoriul tarii dupa perchezitii efectuate vineri seara.

Germania, sub teroare! Frica unui nou atac terorist este iminenta

O romanca stabilita in Germania marturiseste, dupa atacurile din ultimele zile, ca germanii se tem sa mai circule cu mijloace de transport in comun si evita spatiile aglomerate, in.

Adolescent arestat in Germania, pentru ca ar fi planuit un atac terorist

Un adolescent in varsta de 15 ani a fost arestat in sudul Germaniei sub suspiciunea ca planuia un atac violent, iar casa sa parinteasca au fost confiscate mai multe obiecte, inclusiv cutite,.

Austria a predat Frantei doi suspecti in cazul atentatelor comise la Paris, in noiembrie 2015

Justitia austriaca a anuntat vineri ca a predat Frantei doi barbati suspectati ca au participat la atentatele de la Paris din 13 noiembrie 2015 si care au fost arestati intr-un centru de refugiati din Austria, in decembrie anul trecut, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )