Libnet.ro
UNICEF

14:15

Politia franceza a dispersat cu gaze lacrimogene protestatarii din apropierea sediului partidului lui Macron la Paris

Hotnews Hotnews,
 Politia franceza a dispersat cu gaze lacrimogene protestatarii din apropierea sediului partidului lui Macron la Paris

Politia din Paris a tras cu gaze lacrimogene joi pentru a forta protestatarii sa se indeparteze de sediul partidului centrist al presedintelui Emmanuel Macron, in timp ce greva impotriva reformei sale a sistemului de pensii continua in Franta, informeaza DPA, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Politia din Hong Kong a lansat gaze lacrimogene impotriva manifestantilor prodemocratie

Politia din Hong Kong a lansat gaze lacrimogene, miercuri, imediat dupa trecerea in Anul Nou, asupra manifestantilor prodemocratie, care au format lanturi umane si au facut apel la o mare manifestatie, relateaza News. ro.

Trupele americane au intervenit cu gaze lacrimogene contra protestatarilor din Bagdad

Gaz lacrimogen a fost folosit pentru a dispersa protestatarii din fata Ambasadei SUA din Baghdad, dupa ce mai bine de 24 de ore acestia au incercat sa intre in sediul ambasadei conform rt. com. Sute de.

FOTO VIDEO Noi proteste in Hong Kong in prima zi a anului. Gaze lacrimogene si cocktailuri Molotov

Un mars pasnic la Hong Kong, la care au participat zeci de mii de protestatari pro-democratie, s-a transformat in haos dupa unii demonstrantii au aruncat cu cocktailuri Molotov, iar fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, scrie Mediafax, citand Reuters.

Lant uman lung de kilometri si marsuri prin mall-uri. Protestatarii din Hong Kong nu renunta nici macar de Anul Nou(FOTO, VIDEO)

Cateva mii de persoane au format un lant uman lung de cativa kilometri si au blocat unul dintre drumurile principale din Hong Kong, in timp ce grupuri de protestatari anti-Beijing au marsaluit prin mall-uri cer.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )