Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO VIDEO Noi proteste in Hong Kong in prima zi a anului. Gaze lacrimogene si cocktailuri Molotov

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Noi proteste in Hong Kong in prima zi a anului. Gaze lacrimogene si cocktailuri Molotov

Un mars pasnic la Hong Kong, la care au participat zeci de mii de protestatari pro-democratie, s-a transformat in haos dupa unii demonstrantii au aruncat cu cocktailuri Molotov, iar fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, scrie Mediafax, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Protestele din Hong Kong de Revelion, in imagini. Fortele de ordine nu au renuntat la gazele lacrimogene nici macar in ultima zi a anului (FOTO, VIDEO)

Marti 31 decembrie) au avut loc noi proteste anti-Beijing la Hong Kong in urma carora autoritatile au folosit, din nou, gaze lacrimogene. Asta desi protestele au inceput intr-un mod.

Noul An a debutat cu violente in Hong Kong: tunuri cu apa, cocktailuri Molotov si peste 400 de arestari FOTO

In jur de 400 de protestatari au fost arestati in Hong Kong, dupa ce un mars autorizat de Politie, la care s-au alaturat peste un milion de militanti prodemocratie in prima zi din 2020, a degenerat si s-a incheiat cu violente.

Lant uman lung de kilometri si marsuri prin mall-uri. Protestatarii din Hong Kong nu renunta nici macar de Anul Nou(FOTO, VIDEO)

Cateva mii de persoane au format un lant uman lung de cativa kilometri si au blocat unul dintre drumurile principale din Hong Kong, in timp ce grupuri de protestatari anti-Beijing au marsaluit prin mall-uri cer.

Politia din Hong Kong a lansat gaze lacrimogene impotriva manifestantilor prodemocratie

Politia din Hong Kong a lansat gaze lacrimogene, miercuri, imediat dupa trecerea in Anul Nou, asupra manifestantilor prodemocratie, care au format lanturi umane si au facut apel la o mare manifestatie, relateaza News. ro.

FOTO-VIDEO Bilantul marilor lucrari de infrastructura rutiera din Bucuresti. Ce a promis Gabriela Firea si ce a realizat

In 2019, Primaria Capitalei nu a reusit sa termine niciunul dintre marile proiecte de infrastructura care aveau termen pana la finalul anului: Pasajul Nicolae Grigorescu, Pasajul Ciurel, strada Fabrica de Glucoza. Totusi, s-au facut progrese si sunt sanse mari ca proiectele enumerate sa se finalizeze pana in iunie 2020. in ceea ce priveste lucrarile noi, in 2019, dupa 15 ani de asteptari, lucrarile la doua obiective mari de investitii au inceput. Este vorba despre largirea strazii Prelungirea Ghencea si construirea pasajului de la Doamna Ghica. Tot in acest an a inceput consolidarea si modernizarea Podului Grant, dar si construirea parcarii parkride de la capatul Soselei Pantelimon.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )