Libnet.ro
UNICEF

20:45

Politia a retinut un suspect in dosarul crimei din Piata Constitutiei

România Liberă România Liberă,
Politia a retinut un suspect in dosarul crimei din Piata Constitutiei

Mai multe persoane au fost aduse, vineri dimineata, la sediul Politiei Capitalei pentru audieri in d. continuă pe România Liberă

Criminal cautat de sute de politisti in Bucuresti, in dosarul crimei din Piata Constitutiei. Masini si mai multe case, controlate la sange

Perchezitii de amploare ale politiei in aceasta dimineata in zona Pipera - Lacul Tei, intr-un cartier rau famat. Potrivit unor surse, politistii care il cauta pe cel care a ucis un om in piata.

Un antrenor de box din Capitala, suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei, a fost retinut

Un antrenor de box din Bucuresti, Romeo Paun, a fost retinut, vineri seara, pentru omor, in cazul crimei din Piata Constitutiei, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Politiei Capitalei. La iesirea de la audieri, barbatul a negat acuzatiile.

UPDATE Dosarul crimei din Piata Constitutiei: Unul dintre suspecti a mai fost condamnat pentru omor, dar a fost eliberat recent in baza recursului compensatoriu Peste 20 de perchezitii in zona Lacul Tei - Soseaua Petricani

Zeci de perchezitii au avut loc, vineri dimineata, in Bucuresti, in zona soselei Petricani - Lacul Tei, actiunea fortelor de ordine avand legatura cu conflictul de duminica noapte, din Piata Constitutiei, cand un barbat a fost ucis, iar altul a fost ranit. 04 Politia are doi suspecti in cazul crimei de duminica noapte, unul dintre ei fiind condamnat anterior pentru omor, dar eliberat recent in baza recursului compensatoriu. 56 Mai multi suspecti sunt dusi la audieri la Politia CapitaleiUPDATE 08. 36 Parchetul Bucuresti: in cauza avand ca obiect infractiunile de omor, incaierare si tulburarea ordinii si linistii au fost puse in aplicare 21 de mandate de perchezitie domiciliara.

Sute de mascati si politisti in Capitala. Se cauta suspectul in cazul crimei din Piata Constitutiei

Zona Petricani - Lacul Tei este impanzita de sute de politisti si mascati. Oamenii legii il cauta pe cel care a omorat in bataie un barbat de 30 de ani in Piata Constitutiei, in timpul unei rafuieli cu bate si sabii dintre doua clanuri rivale.

Perchezitii in Capitala pentru capturarea unui suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei

O actiune a politiei in care sunt implicate zeci de echipaje, fiind facute 20 de perchezitii, are lo.

Suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei, ridicati si audiati: Aici e mafie mare

Opt suspecti au fost ridicati vineri si dusi la audieri, pentru crima din fata Parlamentului, de la inceputul saptamanii. Indivizii au fost cautati de politisti in cartierul Tei din Capitala.

Zeci de perchezitii in Capitala in cazul crimei din Piata Constitutiei: Strazi si masini blocate. Precizarile Parchetului General

UPDATE:Suspectul principal al crimei din Piata Constitutiei le-a scapat printre degete politistilor. Asta desi instituisera filtre si blocasera toate strazile din zona Tei. S-au multumit insa cu alti.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre crima din Piata Constitutiei: Daca autorul nu va fi identificat, e probabil sa intre intreaga grupare de proxeneti dupa gratii

Psihologul criminalist Tudorel Butoi considera ca daca anchetatorii nu vor reusi cu sa-l identifice pe faptasul crimei din Piata Constitutiei, cel mai probabil intreaga grupare de proxeneti va ajunge dupa.

Cum s-a facut de negasit criminalul din Piata Constitutiei. Sase persoane au fost duse la audieri, doua sunt disparute

Domiciliile suspectilor implicati in confruntarea din Piata Constitutiei au fost perchezitionate, vineri dimineata. Mascatii au descins la mai multe adrese din Capitala si au ridicat 6 persoane pe care le-au dus la audieri la sediul Politiei Capitalei. Alti doi suspecti care au fost implicati in conflictul in urma caruia o persoana a murit sunt de .

Crima din Piata Constitutiei: Unul dintre suspecti ar fi fost condamnat pentru omor si eliberat in baza legii recursului compensatoriu

Unul dintre suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei ar fi fost condamnat pentru o alta crima si eliberat in baza legii recursului compensatoriu, potrivit unor surse citate de Digi 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2361 seconds )