Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un antrenor de box din Capitala, suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei, a fost retinut

Hotnews Hotnews,
 Un antrenor de box din Capitala, suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei, a fost retinut

Un antrenor de box din Bucuresti, Romeo Paun, a fost retinut, vineri seara, pentru omor, in cazul crimei din Piata Constitutiei, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Politiei Capitalei. La iesirea de la audieri, barbatul a negat acuzatiile. continuă pe Hotnews

Un barbat a fost retinut in cazul crimei de la sfarsitul saptamanii trecute, din Piata Constitutiei

Un barbat a fost retinut, vineri seara, in cazul crimei care a avut loc, la sfarsitul saptamanii trecute, in Piata Constitutiei din Capitala. Audierile in acest caz continua, relateaza News. ro.

Suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei, ridicati si audiati: Aici e mafie mare

Opt suspecti au fost ridicati vineri si dusi la audieri, pentru crima din fata Parlamentului, de la inceputul saptamanii. Indivizii au fost cautati de politisti in cartierul Tei din Capitala.

UPDATE: Unul dintre suspectii in cazul crimei din fata Parlamentului, condamnat in trecut pentru omor si eliberat prin recursul compensatoriu El nu a fost prins

Unul dintre suspectii in cazul crimei produse duminica in Piata Constitutiei a fost condamnat pentru o alta crima si a fost eliberat mai devreme, respectiv anul trecut, in baza recursului compensatoriu, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. Aceleasi surse spun ca pana acum barbatul nu a fost prins de anchetatori. Peste 7. 000 de criminali, violatori si talhari au fost eliberati in baza recursului compensatoriu, conform unui raspuns al Ministerului Justitiei la o interpelare adresata de deputatul PNL Florin Roman.

Acuzatiile presedintelui ANPC in cazul restaurantelor cu mancare stricata din Capitala - VIDEO

Mai multe restaurante din Capitala au vandut mancare stricata pentru mii de bucuresteni cu complicitatea mai multor inspectorii de la protectia consumatorilor, acuza chiar seful ANPC. Inspectorii puneau in.

Ion Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Care e starea fostului presedinte al Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei a fost adus de urgenta, in urma cu scurt timp, la Spitalul Elias din Capitala, potrivit Romania TV. Pana in acest moment, nu se stie exact starea fostului sef de stat, in varsta de 89 de ani. in ultima perioada, Ion Iliescu a mers de mai multe ori la unitatea sanitara .

UPDATE Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala din cauza problemelor cardiace

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza problemelor cardiace mai vechi, iar medicii au decis sa il interneze pe fostul presedinte, potrivit reprezentantilor unitatii medicale.

Tanar din Capitala, surprins cum arunca o trotineta electrica in raul Dambovita - VIDEO

Un tanar din Capitala care a fost suprins in timp ce arunca in raul Dambovita o trotineta electrica ce apartine unei firme de inchiriat trotinete. Adolescentul a fost filmat de un martor, iar pe imagini se.

Tamara Buciuceanu, internata de urgenta la Spitalul Elias din Capitala

Tamara Buciuceanu-Botez ar fi fost dusa cu ambulanta, miercuri, la spitalul Elias din Capitala. Iubita actrita este sub supravegherea doctorilor de la unitatea medicala. Potrivit unor surse, actrita are.

Un sofer a amenintat cu pistolul mai multi biciclisti, pe motiv ca au blocat traficul in zona Timpuri Noi din Capitala

Politistii fac cercetari dupa ce un sofer din Capitala a avut o altercatie cu un biciclist pentru ca ar fi incurcat circulatia, apoi acesta a iesit din masina si a indreptat un pistol spre el si spre ceilalti biciclisti care-l insoteau.

Perchezitii in Capitala pentru capturarea unui suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei

O actiune a politiei in care sunt implicate zeci de echipaje, fiind facute 20 de perchezitii, are lo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )