Libnet.ro
UNICEF

12:16

Politia turca impiedica manifestantii sa intre in piata Taksim din Istanbul

B1 B1,
Politia turca impiedica manifestantii sa intre in piata Taksim din Istanbul

Politia turca a folosit gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa aproximativ 3. 000 de manifestanti care voiau sa intre, sambata seara, in piata Taksim. Manifestantii s-au lovit de lantul. continuă pe B1

Politia turca impiedica manifestantii sa intre in piata Taksim din Istanbul

Politia turca a folosit gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa aproximativ 3. 000 de manifestanti care voiau sa intre, sambata seara, in piata Taksim, a constatat un fotoreporter al.

Politia turca impiedica manifestantii sa intre in piata Taksim din Istanbul

Politia turca a folosit gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa aproximativ 3. 000 de manifestanti care voiau sa intre, sambata seara, in piata Taksim, centrul nevralgic al Istanbulului, a constatat un fotoreporter al AFP.

UPDATE: Confruntari in Piata Tahrir din Cairo. Fratii Musulmani emit avertismente.

UPDATE: Confruntari intre adversari si sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi s-au inregistrat vineri seara in apropierea Piatei Tahrir din Cairo, transmite Mediafax. Cele doua grupuri de manifestanti au inceput sa se atace cu arme de foc si pietre, in zona Podului 6 Octombrie din capitala. La locul incidentelor s-au deplasat numeroase ambulante care transporta ranitii. _ _ _ _ _ UPDATE: Miscarea islamista Fratii Musulmani avertizeaza ca va continua protestele pasnice .

Comparatie SOCANTA intre salariile profesorilor din Europa. Dascalii din Romania, UMILITI.

In Romania, un profesor este platit cu 9,3 lei net 2,09 euro) pe ora, comparativ cu celelalte tari europene, unde salariile sunt pana la de 40 de ori mai mari, informeaza Mediafax. In Romania, salariul mediu orar din sistemul de educatie este de 13 lei brut 2,92 euro) si 9,3 lei net 2,09 euro). Un profesor debutant castiga 7,08 lei pe ora brut 1,59 euro), iar un profesor cu gradul I si o vechime de 25 de ani castiga 14 lei pe ora brut 3,14 euro) si 9,73 lei net 2,18 euro). Aceasta .

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )