Libnet.ro
UNICEF

17:16

Politic Show: Alegeri locale 2016. Marian Vanghelie se baga in lupta pentru Sectorul 5; Daca erau numiti politic, multi dintre ministrii Cabinetului Ciolos plecau demult; Deputatii le-au dat jurnalistilor pensii speciale. Guvernul: Legea nu este oportuna

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Alegeri locale 2016. Marian Vanghelie se baga in lupta pentru Sectorul 5; Daca erau numiti politic, multi dintre ministrii Cabinetului Ciolos plecau demult; Deputatii le-au dat jurnalistilor pensii speciale. Guvernul: Legea nu este oportuna

Geoana: In Romania exista o deprofesionalizare si o decredibilizare a sistemului traditional de partide. Liderul Partidului Social Romanesc. Gorghiu, despre inlocuirea lui Tariceanu: Daca eram dispusi sa facem un compromis pentru revocarea acestuia, lucrurile ieseau demult. continuă pe Hotnews

Marian Vanghelie preia conducerea Partidului Dreptatii Sociale

ACTUALIZARE 17:15: Ovidiu Raetchi: Dupa ce a furat masiv din banii bugetului Sectorului 5, Marian Vanghelie mai vrea un mandat Deputatul PNL Ovidiu Raetchi considera ca Marian Vanghelie mai doreste inca un mandat de primar al Sectorului 5, dupa ce a furat masiv din banii bugetului Sectorului, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Cum a reusit Marian Vanghelie sa intre in Parlament, desi nu este parlamentar

Marian Vanghelie a intrat in Parlament pe bon de acces solicitat personal de deputatul Radu Popa, cel care a organizat conferinta de presa de joi in Palatul Parlamentului. Initial, deputatul Radu Popa.

Marian Vanghelie, acuzatii la adresa fostilor lideri PSD si PUNR

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, este convins ca dosarul sau din justitie a aparut din cauza fostilor lideri PSD si UNPR, Victor Ponta, respectiv Gabriel Oprea, transmite Agerpres.

Marian Vanghelie preia conducerea Partidului Dreptatii Sociale. O sa vedeti in urmatoarele zile lucruri frumoase

Marian Vanghelie a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca preia conducerea Partidului Dreptatii Sociale - formatiune care va avea congresul in aproximativ trei saptamani, scrie.

Surse: Primarul suspendat, Marian Vanghelie, isi anunta o noua candidatura la Primaria Sectorului 5

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, judecat pentru coruptie, urmeaza sa isi anunte joi candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 5, au declarat pentru News. ro surse politice.

SURSE Marian Vanghelie nu cedeaza. Va candida pentru un nou mandat de primar in Bucuresti

Marian Vanghelie intra in cursa electorala pentru Primaria Sectorului 5, in ciuda problemelor penale cu care se confrunta, potrivit unor surse apropiate de fostul edil.

Primaria Sectorului 5, prin Consiliul Local, s-a constituit parte civila in procesul lui Marian Vanghelie cu 295 de milioane de lei

La ultimul termen de judecata in procesul lui Marian Vanghelie, un consilier juridic al Primariei Sectorului 5 a depus o cerere prin care arata ca institutia se constituie parte civila cu suma care a fost stabilita de expertiza DNA, la data trimiterii in judecata, aceasta fiind de 295 de milioane de lei.

Politic Show: Sebastian Ghita: Sunt presiuni care se fac asupra mea. Nu am voie sa vorbesc cu 1112 persoane; Alegeri locale in doua tururi: PSD ingroapa proiectul prin amanare; Vasile Dincu: Pensiile speciale pentru alesii locali nu sunt un lux

Ponta: Felicitari PSD si UNPR care i-au facut inca o data de ras pe combinagiii de la PNL. Fostul premier Victor Ponta felicita conducerile PSD. Ion Caramitru, reactie la redeschiderea Dosarului Revolutiei: Slava Cerului!. Actorul Ion Caramitru si-a exprimat speranta, marti, ca decizia.

Surse: Marian Vanghelie intra in cursa pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, judecat pentru coruptie, urmeaza sa isi anunte joi candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 5, au declarat pentru news. ro surse politice. Vanghelie.

Politic Show: Senatul a modificat legea in favoarea penalilor; Orban: Respingem orice propunere care sa restranga accesul mass-media la lucrarile Camerei; Ponta: Demagogia si ipocrizia PNL par a fi concurate doar de gogomania liderilor sai

Inca un demers PNL esuat: Tariceanu ramane sef la Senat. Conducerea PNL s-a facut de ras din nou: a anuntat revocarea lui Tariceanu de la Senat. PSD forteaza Regulamentul pentru a amana votul privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Majoritatea PSD-UNPR-ALDE a reusit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )