Libnet.ro
UNICEF

10:46

Politic Show: Privatizarea Oltchim: De ce va fi menajat DD de catre USL si PDL; Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier; Senatul este de acord ca judecatorii CCR sa aiba trecut politic

Hotnews Hotnews,
Politic Show: Privatizarea Oltchim: De ce va fi menajat DD de catre USL si PDL; Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier; Senatul este de acord ca judecatorii CCR sa aiba trecut politic

Diaconu - in loc de demisie, un nou mandat. In ciuda verdictului definitiv de incompatibilitate primit in instanta si a legii care ii interzice sa candideze pentru un nou. Stefan Pirpiliu Forta Civica): Nu putem exclude oameni carora nu li se poate reprosa ceva concret. Stefan Pirpiliu, secretarul general al Fortei Civice, vorbeste, intr-un interviu acordat. continuă pe Hotnews

Privatizarea Oltchim: De ce va fi menajat DD de catre USL si PDL.

De cand si-a adjudecat combinatul de la Ramnicu-Valcea, Dan Diaconescu a castigat cateva ore bune de somn. OTV continua zilele astea sa faca audienta si fara carnea si oasele patronului in studio, ci preluand pur si simplu emisiunile in care DD apare la celelate televiziuni de stiri, in calitatea sa noua de investitor strategic, sau redifuzand continuu emisiunile de la televiziunile cu profil economic, in care jurnalisti de business si specialisti in privatizare, insolventa si fuziuni intre .

Vocea Rusiei: Privatizarea Oltchim e o CAPCANA teribila si complexa intinsa guvernului ...

Romania confirma ca ramane un taram al faptelor bizare, pe lista de ciudatenii ocupand de acum un loc fruntas privatizarea Combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, scrie Vocea Rusiei, potrivit b1. ro. Castigarea licitatiei cu oferta in plic pentru achizitionarea a 54,8% din capitalul Oltchim de catre Dan Diaconescu ar ascunde astfel numeroase semnificatii politice. Dimensiunea neserioasa, balcanica, si pur romaneasca a scandalului privatizarii Combinatului Oltchim Ramnicu Valcea nu poate sa .

Ce spune Mircea Geoana despre privatizarea Oltchim.

Senatorul Mircea Geoana sustine, pe blog, ca in cazul Oltchim balbaielile de OPSPI s-au intalnit cu exotismul ofertei, el afirmand ca este o privatizare in stil Elodia si ca guvernarile PDL au tot bagat problema sub pres, iar acum Adriean Videanu si PDL ar trebui sa taca pe acest subiect, potrivit Mediafax. Geoana afirma ca nu este de acord cu balbaielile OPSPI legate de privatizare. Nu poti niciodata trata privatizarea Oltchim ca pe o geambasie de cai. Procesul de privatizare a .

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

Presedintia: Privatizarea Oltchim nu e inclusa pe agenda CSAT, neexistand solicitare a ...

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, informeaza Presedintia, potrivit Mediafax. Referitor la informatia transmisa de mass-media luni, 24 septembrie 2012, privind trecerea pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a subiectului privatizarii Oltchim, Administratia Prezidentiala face .

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens.

Privatizarea Oltchim nu figureaza pe ordinea de zi a CSAT, nu exista nicio solicitare a guvernului in acest sens - Administratia Prezidentiala

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii si nici nu a fost inclus pe ordinea de sedinta de joi, 27 septembrie, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, precizeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Relu Fenechiu: Lui Daniel Chitoiu nu i se poate reprosa nimic in legatura cu privatizarea Oltchim. Dan Diaconescu ar putea raspunde penal

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a afirmat, luni, ca ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, nu i se pot aduce acuze in ceea ce priveste privatizarea Oltchim, in schimb, Dan Diaconescu ar putea raspunde penal.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Dan Diaconescu: Nu am putut sa semnez contractul pentru privatizarea Oltchim, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Azi cand am venit sa semnez .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )