Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politic Show: Victor Ponta: Toata discutia cu anticipatele e o gogoasa. N-o crede nimen; Cum vor liberalii sa puna frana ordonantelor de urgenta si sa concedieze Avocatul Poporului; Macovei: AEP a confiscat sume primite si cheltuite transparent

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Victor Ponta: Toata discutia cu anticipatele e o gogoasa. N-o crede nimen; Cum vor liberalii sa puna frana ordonantelor de urgenta si sa concedieze Avocatul Poporului; Macovei: AEP a confiscat sume primite si cheltuite transparent

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi: Dreptul la vot nu e o lozinca, asa cum proprietatea privata nu era un moft. Deputatul PNL Ovidiu Raetchi. Functiile virtuale isca tensiuni in PNL. Nominalizarea lui Catalin Predoiu ca premier din partea PNL este contestata, in special din zona vechilor liberali. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre acuzatia liberalilor ca PSD vrea sa lase fara obiect sesizarea la Curtea Constitutionala privind statutul: Nu inteleg, sunt suparati ca modificam asa repede?

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, in urma sedintei partidului, ca a facut un apel la parlamentarii social-democrati sa vina la plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului, convocat marti, chiar daca este saptamana mare pentru parlamentarii ortodocsi sau a treia zi de Paste pentru catolici, si ca i-a rugat si pe liberali sa participe, ca de fapt ei au facut sesizarea la Curtea Constitutionala privind legea statutului deputatilor si senatorilor.

Victor Ponta, despre planul PNL privind alegeri anticipate: O gogoasa

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu crede in planul PNL pentru alegeri anticipate si la catalogat drept o gogoasa. El a amintit ca nici nu au existat alegeri anticipate din 1989 pana azi. Va spun foarte.

Victor Ponta: Basescu trebuie sa plateasca politic si penal

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca fostul presedinte Traian Basescu trebuie sa plateasca pentru toate relele pe care le-a facut si considera ca trebuie sa plateasca politic si penal. El a subliniat.

Victor Ponta: incasarile la bugetul de stat, peste asteptari

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta. Avem o colectare mult.

Guvernul Victor Ponta a pierdut procesul cu Mihai Seplecan: Va fi obligat sa organizeze alegeri partiale anticipate la Consiliul Judetean Cluj

Premierul Victor Ponta a pierdut procesul cu copresedintele executiv al PNL Mihai Seplecan. Liberalul s-a adresat Curtii de Apel Cluj in legatura cu obligarea Guvernului Ponta privind declansarea alegerilor.

Un consilier clujean l-a invins pe Victor Ponta in instanta. Curtea de Apel Cluj obliga Guvernului sa organizeze alegeri pentru functia de presedinte al CJ Cluj

Curtea de Apel Cluj s-a pronuntat azi, 3 aprilie, in procesul pe care consilierul judetean Mihai Seplecan l-a intentat premierului Victor Ponta, in calitate de sef al Guvenrului. Instanta a stabilit ca paratul, adica Victor Ponta si Guvernul, trebuie sa stabileasca o data pentru organizarea alegerilor partiale pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Victor Ponta, taxat de reprezentantul liberal al Diasporei: Vrem reforma fiscala, dar blocam un drept fundamental. Dreptul la vot nu e o lozinca

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, deputatul Ovidiu Raetchi, afirma ca premierul Victor Ponta trebuie sa deblocheze situatia privind votul romanilor din strainatate si sa inteleaga ca dreptul la vot nu.

Victor Ponta si Mugur Isarescu discuta despre reducerea TVA

Premierul Victor Ponta se afla la Banca Nationala a Romaniei BNR), unde se consulta cu guvernatorul Mugur Isarescu asupra variantelor de reducere a TVA, seful Guvernului anuntand anterior, la sediul PSD, ca.

Victor Ponta: Putem reduce TVA. Datele pe trimestrul I indica venituri in plus de 3 - 3,5 mld. lei

Veniturile peste asteptari colectate la bugetul de stat in primul trimestru din acest an, estimate la 3 - 3,5 mld. lei in plus fata de programul de incasari, vor permite Guvernului sa reduca TVA inca din acest an, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Pregatim un bilant de trei ani pentru guvernare, sa ne stabilim prioritati noi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, de la sediul PSD, ca a amintit colegilor parlamentari din partid sa vina maine in plenul Parlamentului, pentru sedinta comuna in care se va discuta legea stat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )