Libnet.ro
UNICEF

12:01

Un politist si alti doi barbati sunt acuzati ca au violat doua minore de 16 ani

Adevărul Adevărul,
Un politist si alti doi barbati sunt acuzati ca au violat doua minore de 16 ani

Trei barbati, printre care si un agent de politie, sunt acuzati ca ar fi sechestrat doua minore la o petrecere si le-ar fi abuzat sexual. Agresiunile ar fi avut loc in localitatea vasluiana Lunca Banului. continuă pe Adevărul

Trei persoane, inclusiv un politist, acuzate ca au sechestrat si violat doua fete de 16 ani

Trei barbati printre care se numara si un agent de politie sunt cercetati de procurorii vasluieni in urma acuzatiilor ca ar fi violat si sechestrat doua fete, in varsta de 16 ani, dupa cum.

Trei barbati din Vaslui, intre care si un politist, acuzati ca au sechestrat si violat doua minore. Ce spun fetele in plangerile depuse: Eram la o onomastica si...

Doua tinere din Vaslui acuza un politist si pe doi prieteni ai acestuia ca le-au sechestrat si violat. Faptele s-ar fi petrecut saptamana trecuta in localitatea Lunca Banului. in.

Dascal de biserica, arestat pentru ca a violat doua fete minore. Copilele sunt chiar nepoatele barbatului din Neamt

Un barbat din Neamt, cantaret in biserica, este inculpat ca pe parcursul anilor 2016-2017 a abuzat sexual doua fete minore.

Dascal de biserica arestat pentru ca a violat doua fete minore. Copilele sunt chiar nepoatele barbatului din Neamt

Un barbat din Neamt, cantaret in biserica, este inculpat ca pe parcursul anilor 2016-2017 a abuzat sexual doua fete minore.

Cum s-au imbogatit doi barbati care voiau sa fure 400 de grame de aur scos din galeriile de la Rosia Montana

O disputa pentru o cantitate de 400 de grame de aur neprelucrat, scos in conditii neelucidate din galeriile de la Rosia Montana, a dus la un dosar penal finalizat cu condamnari definitive in justitie. Actorii sunt trei barbati, vanzatorul aurului si cei doi condamnati, care au dorit sa intre in posesia metalului pretios fara bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )