Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politist bulgar a fost lovit cu masina de un sofer roman, la intrarea pe podul de la Ruse

B1 B1,
Un politist bulgar a fost lovit cu masina de un sofer roman, la intrarea pe podul de la Ruse

Un agent de politie bulgar a fost lovit cu masina de un sofer roman in apropierea podului dintre Ruse si Giurgiu, informeaza Mediafax, citand agentia Focus. Accidentul a avut loc pe fondul traficului ingreunat. continuă pe B1

Un politist bulgar a fost lovit cu masina de un sofer roman in apropierea podului Giurgiu-Ruse

Un politist bulgar a fost lovit cu masina de un sofer roman, in timp ce dirija traficul in apropierea podului dintre Giurgiu si Ruse, fiind ranit usor, anunta Mediafax, citand agentia bulgara de stiri Focus. Romanul a fost retinut pentru 24 de ore de autoritatile bulgare si va fi pus sub acuzare.

Un politist a fost lovit cu masina de un sofer pe care-l legitima pentru ca parcase pe plaja

Un politist din Constanta a fost lovit sambata dimineata, in statiunea Mamaia, de o masina condusa de un sofer pe care incerca sa-l legitimeze, dupa ce acesta isi parcase autoturismul pe plaja.

Un politist a fost lovit de o masina pe o plaja din Mamaia. Soferul a fost prins in Constanta si dus la sectia de politie (VIDEO)

Un politist a fost lovit, sambata, de o masina pe plaja din Mamaia, informeaza B1 TV. Politistul, impreuna cu un jandarm, au fost sesizati de un cetatean ca un sofer a intrat cu masina pe plaja. Ajunsi la.

Un politist a fost lovit de o masina pe o plaja din Mamaia. Soferul a fost retinut si s-a ales cu dosar penal pentru ultraj (VIDEO)

Update: Barbatul care a lovit un politist cu masina pe plaja din Mamaia a fost retinut de politisti. Politistii i-au facut dosar penal pentru ultraj. Un politist a fost lovit, sambata, de o masina pe.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

Incident grav in apropiere de podul Giurgiu-Ruse. Un roman a lovit cu masina un politist bulgar

Un sofer roman a lovit cu masina un agent de politie bulgar, in apropierea podului dintre Ruse si Giurgiu, a anuntat Ministerul bulgar de Interne.

A murit politistul care a fost lovit intentionat cu masina de un milionar turc

Agentul sef Gheorghe Ionescu, politistul lovit cu masina de un milionar turc a murit noaptea trecuta la Spitalul Floreasca din Capitala. Politistul care lucra de 23 de ani la Brigada Rutiera s-a stins din viata la aproape 3 saptamani de cand a fost lovit de cetateanul turc Abdullah Atasde care se afla la volan la un pas de coma alcoolica. Acesta va fi acuzat acum de omor din culpa.

Un avion a fost lovit de fulger. Vezi ce s-a intamplat cu pasagerii

Un avion de linie din Statele Unite ale Americii tocmai se pregatea de manevrele de decolare cand a fost lovit de un fulger urias. Si poate nimeni nu ar fi crezut asa ceva daca un barbat aflat intr-un avion de.

VIDEO Un avion cu pasageri a fost lovit de fulger in timpul unei furtuni. Un amator a surprins imagini spectaculoase

Un avion al companiei Delta Air Lines a fost lovit de fulger, in timp ce se pregatea sa decoleze de pe aeroportul din Atlanta. Avionul Boeing 737-900R urma sa plece in cursa spre Las Vegas. Momentul a fost filmat cu telefonul mobil de catre un pasager dintr-un alt avion.

Un politist a fost ranit in Mamaia de un sofer care isi parcase masina pe plaja si ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice

Un barbat este cercetat dupa ce, aflat sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor, a accidentat un politist care ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia, agentul ajungand la spital, fara insa sa necesite internarea, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )