Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Un avion cu pasageri a fost lovit de fulger in timpul unei furtuni. Un amator a surprins imagini spectaculoase

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un avion cu pasageri a fost lovit de fulger in timpul unei furtuni. Un amator a surprins imagini spectaculoase

Un avion al companiei Delta Air Lines a fost lovit de fulger, in timp ce se pregatea sa decoleze de pe aeroportul din Atlanta. Avionul Boeing 737-900R urma sa plece in cursa spre Las Vegas. Momentul a fost filmat cu telefonul mobil de catre un pasager dintr-un alt avion. continuă pe Hotnews

Un avion a fost lovit de fulger. Vezi ce s-a intamplat cu pasagerii

Un avion de linie din Statele Unite ale Americii tocmai se pregatea de manevrele de decolare cand a fost lovit de un fulger urias. Si poate nimeni nu ar fi crezut asa ceva daca un barbat aflat intr-un avion de.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

A murit politistul care a fost lovit intentionat cu masina de un milionar turc

Agentul sef Gheorghe Ionescu, politistul lovit cu masina de un milionar turc a murit noaptea trecuta la Spitalul Floreasca din Capitala. Politistul care lucra de 23 de ani la Brigada Rutiera s-a stins din viata la aproape 3 saptamani de cand a fost lovit de cetateanul turc Abdullah Atasde care se afla la volan la un pas de coma alcoolica. Acesta va fi acuzat acum de omor din culpa.

GALERIE FOTO. Cum arata un avion care a lovit o pasare in timpul decolarii

Avionul companiei Singapore Airlines care efectua cursa Istanbul-Singapore a fost nevoit sa se intoarca pe aeroportul turcesc la scurt timp dupa decolare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )