Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un politist a fost ucis si alte sase persoane au fost ranite, dupa focuri de arma la Denver

Adevărul Adevărul,
Un politist a fost ucis si alte sase persoane au fost ranite, dupa focuri de arma la Denver

Un politist a fost ucis si alte sase persoane au fost ranite, duminica, in SUA, dupa ce autoritatile au intervenit in cadrul unei dispute domestice intr-un cartier rezidential din Denver Colorado). continuă pe Adevărul

Calarasi: Patru persoane ranite dupa ce o masina si un microbuz cu 16 pasageri s-au ciocnit pe DN 4

Patru persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce o masina si un microbuz cu 16 persoane s-au ciocnit pe Drumul National 4, in jjudetul Calarasi. Traficul in zona nu a fost afectat de incident, potrivit news. ro.

Sase persoane au murit la Sydney, dupa prabusirea unui hidroavion in raul Hawkesbury

Sase persoane au murit, duminica, la Sydney, dupa ce un hidroavion s-a prabusit in raul Hawkesbury, in nordul capitalei australiene.

Un avocat si alte doua persoane, retinute pentru tentativa de a musamaliza un dosar penal contra sumei de 11 mii de euro

Trei persoane au fost retinute in seara de miercuri, 27 decembrie, de catre ofiterii CNA si procurorii anticoruptie. Este vorba despre un cetatean al Turciei si sotia acestuia, care activa in calitate de translator, precum si un avocat. Cei trei sunt banuiti de trafic de influenta si sunt retinuti pentru 72 de ore.

Crima oribila: Un primar a fost ucis in timp ce lua cina intr-un restaurant

Crima socanta in Mexic. Arturo Gomez, primarul unui oras din sudul tarii , a fost executat in timp ce cina intr-un restaurant. Primarul a fost dus in stare grava la spital, dar medicii nu.

Legionarul care si-a paralizat gura muscandu-si limba pentru a nu divulga unde se ascunde Corneliu Codreanu. A fost ucis si aruncat in apa

In noaptea de 29 spre 30 decembrie 1933, pe malul Lacului Fundeni din Capitala, a fost asasinat economistul Sterie Ciumetti, secretar general al Partidului Garda de Fier.

Autoritatile turce l-au arestat pe organizatorul expozitiei in cursul careia a fost ucis ambasadorul Andrei Karlov

Organizatorul expozitiei in cursul careia a avut loc asasinarea ambasadorului rus la Ankara Andrei Karlov a fost arestat de autoritatile turce, fiind acuzat ca a participat deliberat la acest act criminal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )