Libnet.ro
UNICEF

14:30

Politist de frontiera, infectat cu coronavirus, ar fi mers sa se distreze in trei cluburi

B1 B1,
Politist de frontiera, infectat cu coronavirus, ar fi mers sa se distreze in trei cluburi

Un barbat din Iasi depistat cu noul coronavirus ar fi frecventat trei cluburi in weekendul trecut, potrivit Ziarul de Iasi. Barbatul de 38 de ani, care lucreaza la Politia de Frontiera, a participat la. continuă pe B1

Un barbat din Iasi, infectat cu coronavirus, ar fi mers sa se distreze in trei cluburi (Ziarul de Iasi)

Un barbat din Iasi care a fost depistat cu COVID-19 ar fi mers in nu mai putin de trei cluburi la finalul saptamanii trecute, relateaza Ziarul de Iasi.

Politist de frontiera din Iasi, infectat cu coronavirus, dosar penal dupa ce a mers in trei cluburi

Un ofiter de la Politia de Frontiera, din Iasi, care are coronavirus, este cercetat penal pentru zadarnicirea bolilor, din cauza faptului ca a ascuns in fata reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica felul in care si-a petrecut noaptea.

UPDATE inca un politist cu coronavirus acuzat de minciuna. Ofiter anchetat dupa ce a mers in club inainte de a fi diagnosticat

Un ofiter de la Politia de Frontiera din Iasi, diagnosticat cu coronavirus, va fi cercetat penal pentru zadarnicirea bolilor dupa ce ar fi mintit reprezentantii Directiei de Sanatate Publica despre modul in care si-a petrecut o noapte. Razvan Ioan M. ar fi omis sa spuna, in doua declaratii orale, ca a mers in trei cluburi, cu doar cateva zile inainte de a fi diagnosticat cu boala. Politistul sustine contrariul: Am comunicat tot traseul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )