Libnet.ro
UNICEF

15:00

Politistii din penitenciare ar putea primi bani de la stat pentru plata creditului la casa

Adevărul Adevărul,
Politistii din penitenciare ar putea primi bani de la stat pentru plata creditului la casa

Conform Ordinului Ministerului Justitiei nr. 482C2020, politistii din penitenciare ar putea primi de la stat bani pentru plata partiala sau chiar integrala a creditului pentru o casa. continuă pe Adevărul

Care era amenda maxima pe care o putea primi Andreea Antonescu pentru apelul fals la 112

Andreea Antonescu putea primi o amenda maxima de 5. 000 de lei pentru ca a apelat abuziv numarul 112, reclamand ca este sechestrata in apartament.

Bani de la stat pentru plata ratelor la casa. Cine sunt romanii care vor beneficia din plin de noua Lege

O noua categorie de bugetari va primi bani de la stat pentru a-si plati ratele la casa. Este vorba despre politistii de penitenciare care vor avea la dispozitie ajutoare financiare lunare pentru plata ratei.

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

Rusia se pregateste sa acorde imunitate fostilor presedinti Ce titulatura ar putea primi Putin in noua Constitutie

Presedintii rusi ar putea beneficia de imunitate in fata acuzatiilor penale dupa ce parasesc functia, potrivit noilor propuneri de modificare a constitutiei, transmite Reuters.

Politistii din Constanta s-au luptat minute in sir cu un barbat care a traversat neregulamentar si a refuzat sa se legitimeze. Incidentul a fost filmat (VIDEO)

Un barbat din Constanta a traversat printr-un loc nepermis, iar cand a fost rugat de oamenii legii sa se legitimeze a refuzat si a devenit recalcitrant.

Scandal in Sanatate. Guvernul nu a alocat bani spitalelor pentru majorarile de salarii

Revolta in randul managerilor de spitale din cauza faptului ca banii pentru majorarile de salarii nu au ajuns in conturile institutiilor. Asta desi maririle de salarii ar fi trebuit sa se aplice inca de la inceputul acestui an. De vina ar fi, se pare, birocratia.

Mike Bloomberg a scos din propriul buzunar 464 mil. dolari pentru campanie, record absolut. Principalii sai contracandidati democrati abia se descurca, apeland la credite sau la mila sustinatorilor

Fostul primar al New York-ului, Michael Bloomberg a investit deja 464 de milioane de dolari in propria campanie pentru a deveni candidatul democratilor la prezidentiale, scrie CNN. Aceasta suma aruncata in joc pentru a deveni contracandidatul lui Donald Trump in noiembrie spulbera toate recordurile anterioare privind candidatii autofinantati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )