Libnet.ro
UNICEF

19:00

Politistii violatori din Calarasi raman in arest

Antena3 Antena3,
Politistii violatori din Calarasi raman in arest

Politistii din Calarasi care ar fi violat-o pe fata de 15 ani fugita dintr-un centru de plasament ramin in arest preventiv pentru 30 de zile. Magistratii le-au respins contestatia si au. continuă pe Antena3

Politistii din Calarasi acuzati de viol raman in arest preventiv

Politistii de la Ordine Publica din cadrul IPJ Calarasi, acuzati ca au violat o adolescenta fugita dintr-un centru de plasament, pe care au gasit-o pe strada, in municipiul Calarasi, raman in arest, dupa ce Tribunalul Calarasi le-a respins definitiv contestatiile la masura preventiva, informeaza Mediafax.

Politistii din Calarasi care au violat o minora au fost arestati

20 - Cei doi politisti din Calarasi acuzati ca au violat o adolescenta de 15 ani fugita dintr-un centru de plasament au fost arestati, vineri seara, pentru 30 de zile, mandatul emis de Judecatoria.

Oprea reactioneaza in cazul violului din Calarasi. Ce spune despre cei doi politisti

Ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a condamnat, vineri, faptele politistilor din Calarasi, acuzati de viol asupra unei minore, si a precizat ca, indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politia Romana.

Politistii violatori n-au reusit sa scape de arest. Fata pe care au batjocorit-o, ajutata de psiholog sa-si revina din soc

Cei doi politisti, acuzati ca au violat o minora fugita din Centrul de Plasament Sfantul Stefan din Perisoru, sunt urmariti de ghinion. Contestatia la masura de arest preventiv a fost respinsa, sambata, de magistratii de la Tribunalul Calarasi, zadarnicindu-le astfel planurile de a fi liberi.

Cei doi politisti din Calarasi acuzati ca au violat o fata raman in arest preventiv. Contestatia depusa de ei la masura preventiva a fost respinsa definitiv

Cei doi politisti de la IPJ Calarasi, acuzati ca au violat o adolescenta fugita dintr-un centru de plasament, raman in arest, dupa ce Tribunalul Calarasi le-a respins contestatia la masura.

Politistii din Calarasi, acuzati de viol, contest masura arestului preventiv

Politistii de la Ordine Publica din cadrul IPJ Calarasi, arestati sub acuzatia ca au violat o adolescenta fugita dintr-un centru de plasament, pe care au gasit-o in municipiul Calarasi, au contestat la Tribunalul Calarasi masura arestului preventiv dispusa de instanta de fond, Judecatoria Calarasi, anunta Mediafax.

Politistii din Calarasi arestati pentru viol contesta masura preventiva

Adrian Nicusor Serban si Daniel Florentin Dumitriu, politistii de la IPJ Calarasi arestati pentru ca ar fi violat o fata fugita dintr-un centru de plasament, au contestat la Tribunalul Calarasi masura.

Politistii din Calarasi, arestati pentru viol, contesta masura preventiva

Adrian Nicusor Serban si Daniel Florentin Dumitriu, politistii de la IPJ Calarasi arestati pentru ca ar fi violat o fata fugita dintr-un centru de plasament, au contestat la Tribunalul Calarasi masura.

Doi politisti din Calarasi, retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani. Oamenii legii au fost trecuti in rezerva. Oprea: Indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politie (VIDEO)

00 Cei doi politisti de la Calarasi, retinuti pentru ca au violat o fata in varsta de 15 ani, au fost trecuti in rezerva, potrivit unui comunicat publicat vineri de ministerul Afacerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )