Libnet.ro
UNICEF

06:45

Politologul Bogdan Duca, dupa votul motiunii: Daca va fi numit premier, Ludovic Orban va fi un premier de sacrificiu

Antena3 Antena3,
Politologul Bogdan Duca, dupa votul motiunii: Daca va fi numit premier, Ludovic Orban va fi un premier de sacrificiu

Motiunea de cenzura s-a incheiat, iar Guvernul Dancila a fost demis. Dupa aproape doi ani de guvernare, Viorica Dancila isi incheie mandatul de premier. Alegeri anticipate, guvern tehnocrat sau un guvern. continuă pe Antena3

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste la Presedintie: Clasa politica abia acum isi va da examenul, dupa votul motiunii de cenzura

Clasa politica abia acum isi va da examenul, dupa votul motiunii de cenzura, sustineRamona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste la Presedintie. Daca vor urma doar negocieri si.

Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale, indiferent de votul motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila isi va relansa, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzurava trece, sustin surse politice din interior pentru Antena 3. Evenimentul va.

Rares Bogdan (PNL), dupa ce Fantoma alba din Piata Victoriei a fost transferata la alta unitate: Poate noul ministru il apropie de Rahova!

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, critica dur demersulomului in alb din Piata Victoriei, colonelul Dumitru Paraschiv, de a da in judecata Jandarmeria pentru ca a fost detasat la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )